Δευτέρα 25 Αυγούστου 2008

Παπαγαλάκια

Να, κυρίες και κύριοι, πως σας κοροϊδεύουν, χρόνια τώρα, τα παπαγαλάκια στις Ελληνικές οικονομικές εφημερίδες:

Ο τίτλος αναφέρεται στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Το κυρίως άρθρο μιλάει για τους κεντρικούς τραπεζίτες στο Jackson Hole του Ουαόμινγκ, τι είπε ο Αμερικάνος και τι είπε ο Ευρωπαίος και πως η εξαγορά της Lehman από τους Κορεάτες θα σηματοδοτήσει την ανάκαμψη αλλά υπάρχει ανησυχία για την Fannie Mae και την Freddie Mac και testicula Carabellae για να μην πω τίποτα χειρότερο.

Βρε παπαγαλάκια, τι σχέση έχουν όλα αυτά με την Ελληνική κακομοιριά, αγκύλωση και ανικανότητα; Θα σας πω εγώ τι σχέση έχουν. Ο κάθε μεροκαματιάρης καταλαβαίνει ότι είμαστε σε ύφεση, και εν όψει ΔΕΘ, προσπαθούν να μας πουν ότι φταίνε οι …Αγγλοσάξωνες.

Παπαγαλάκια άξια ενδόξου παρελθόντος... Λες και ξέρουν που είναι το Ουαϊόμινγκ...

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι οικονομικοι δημοσιογράφοι δεν ήταν πίσω από τις χρηματιστηριακές φούσκες?

Ανώνυμος είπε...

testicula carabella???

Ανώνυμος είπε...

Οι επιχειρηματίες είναι πίσω από τις φούσκες με την βοήθεια μερικών θεσμικών επενδυτών και μερίδας δημοσιογράφων (όλοι με το αζημίωτο φυσικά)

Ανώνυμος είπε...

Μην χρησιμοποιής την λέξη Φράγκοι και διαμαρτυριθεί ο Μητροπολίτης Παντός Αιγαίου και Επισκοπός μου(σου ;)στον κύριο Αλαβάνο,πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Ανώνυμος είπε...

Η ύφεση στην Ελλάδα θα είναι πιο έντονη γιατί είμαστε γενικά μια πιο αδύναμη οικονομία και γενικά γιατί δανειζόμαστε για να καταναλώνουμε (μέτρησε κανείς Μερσεντες στα χωριά και Πόρς Καγιέν και ΜπεΕμΒε στην Χώρα?)

αμμοδύτης είπε...

ορίστε, διέγραψα τους Φράγκους και έβαλα "Αγγλοσάξωνες"