Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Απορία

Την Πρωτοχρονιά, στο παρκάκι της Γκράβας στα Πατήσια, βίασαν, δολοφόνησαν και έκαναν το πρόσωπο κιμά, μιας νεαρής Ελληνίδας 20, 25 χρονών απο την επαρχία και ο πατέρας της δεν μπορούσε να την αναγνωρίσει, τόσο ισοπεδωμένο ήταν το πρόσωπο....

Έλληνες; Η περιοχή έχει άφθονους Αλβανούς, Πακιστανούς και Αφγανούς... Μου κάνει εντύπωση ότι από κανένα ΜΜΕ δεν έχει ακουστεί τίποτα...

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ειναι γεγονος οτι πληθαινουν οι βιασμοι και οι δολοφονιες Ελληνιδων ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ το τελευταιο διαστημα, ανεξαρτητως της ηλικιας τους.
Θυματα πεφτουν νεαρες, μεγαλυτερες, μεσηλικες, ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ!!!
Ακουγεται εντονα οτι εχει πεσει γραμμη... απο συγκεκριμενους κυκλους ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ και οτι οι δολοφονιες αυτες κατι σηματοδοτουν...
Η αστυνομια του προπατζη φυσικα προτιμα να διοριζει σωματοφυλακη στους χιλιανους αλητες.

Αν προσθεσετε και την ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΣΥΝΘΕΤΕΤΕ ΤΟ ΠΑΖΛ ΤΟΥ ΠΟΓΚΡΟΜ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΑΠΟΛΥΘΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Ας το σκεφθουν αυτο οι συμπατριωτες μας Ελληνες που κατακλυζουν τα στριπτιζαδικα.

ΤΙΜΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΣΑΣ!

Εξάκτινος είπε...

Στην Αθήνα μένω στην Κυψέλη. Όταν πέρυσι τέτοια εποχή είχα θέσει το θέμα θα θυμάσαι ότι με στόλισε καταλλήλως ο Ξένος δάκτυλος, νυν Kuroshaki ichigo, και ήταν ένας από τους λόγους που έκλεισα το blog κι εξαφανίστηκα.
Στις περιοχές αυτές υπάρχουν πολλές παλιές πολυκατοικίες και ως παλιές έχουν πολλά υπόγεια διαμερίσματα. Σε αυτά μένουν μέσα δέκα δέκα οι μετανάστες. Δίνουν από 20 ευρώ το μήνα και γίνεται της παλαβής. Το 25% των μεταναστών της ΕΛΛΑΔΑΣ μένει σε αυτές τις περιοχές. Έχουν μετατραπεί σε γκέτο. Η κατάσταση τα 2-3 τελευταία χρόνια έχει γίνει τόσο άσχημη που δεν πάει άλλο. Τώρα τελευταία φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε.

Τις δε κρατικές υποδομές δε μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε. Τα σχολεία έχουν υποβαθμιστεί υπερβολικά.
Δυστυχώς το σπίτι είναι του πατέρα μου, δηλ. ιδιόκτητο. Ένα τριάρι όσο και να το δώσεις πάνω από 100 -120.000 Ευρώ δε θα πιάσει. Μου λένε δώστο και πήγαινε αλλού.
Απαντάω γιατί να φύγω. Η δουλειά μου είναι δίπλα, η συνοικία χωρίς τους μετανάστες είναι καλή διότι είναι κεντρική και δε θέλω να φύγω. Όμως είμαι εκ των πραγμάτων αναγκασμένος να φύγω. Δηλ. ούτε λίγο ούτε πολύ μας διώχνουν και από το σπίτι μας. Καταντήσαμε σαν την Αμερική που όπου πάνε οι μαύροι πέφτουν οι αξίες της περιοχής.

Εγώ ανήκα στη μεσαία τάξη. Τώρα τελευταία με τους διωγμούς που έχουμε υποστεί δε θα έλεγα ότι ανήκω πια σε αυτή την τάξη. Πάμε από το κακό στο χειρότερο.

Εξάκτινος είπε...

Α ξέχασα για την κοπέλα δε θα ακούσεις τίποτε, όπως δε θα ακούσεις τίποτε για τις υπόλοιπες βιαιοπραγίες ή δολοφονίες που κατά καιρούς γίνονται κυρίως μέσα στο γκέτο.

αμμοδύτης είπε...

Λυπάμαι ειλικρινά εξάκτινε...
Ίσως ήταν παρεξήγηση ή παρανόηση της στιγμής... εννοώ για τον ξένο δάκτυλο... συμβαίνει.

Για την Κυψέλη ξέρω απόλυτα τι εννοείς, εκεί κοντά μεγάλωσα, τότε η Κυψέλη ήταν «υψηλή κοινωνία» (και το Κολωνάκι υψηλότερη και το Ψυχικό ύψιστη)... Τώρα περνάω καμιά φορά από εκεί, και από την πλατέια Βικτωρίας που πήγαινα για παρφε σοκολάτα όταν κάναμε κοπάνα...

Να ξαναγράφεις... δεν έχουν μείνει πολλοί, και σε δύσκολους καιρούς ο γραπτός λόγος καμιά φορά γίνεται ποίημα.

Ανώνυμος είπε...

Πολυ κακως εκλεισες μπλοκ εξ αιτιας ενος ξενου δακτυλου με εξοχως υποπτο ρολο.

αμμοδύτης είπε...

αυτό στο είπε άλλος, εξάκτινε. Να ξαναγράφεις.

Ανώνυμος είπε...

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4553515

Τι άλλο να ειπωθεί δηλαδή; Δημοσιεύτηκε. Να γίνει πρώτη είδηση για να έχουμε επεισόδια; Να βγουν στη φόρα οι λεπτομέρειες για να γίνει πιο δύσκολη η σύλληψη των δραστών;
Να ειπωθεί πριν από τη σύλληψη, ανάκριση, καταδίκη ποιοί το έκαναν και γιατί; Δεν γίνονται με αυτή τη σειρά τα πράγματα.

Ανώνυμος είπε...

Αγρια δολοφονημένη βρέθηκε στη 13:00 το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς νεαρή γυναίκα ηλικίας περίπου 20-25 ετών, μέσα σε παιδική χαρά στο τέρμα της οδού Ιππολύτου, στα Ανω Πατήσια.

Η γυναίκα ήταν γυμνή, ενώ κοντά της υπήρχαν σκορπισμένα τα ρούχα της, η τσάντα της και το κινητό της τηλέφωνο.

Το θύμα έφερε τραύμα στο κεφάλι από πέτρα ή τούβλο και σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο θάνατος προσδιορίζεται χρονικά γύρω στις 3 τα ξημερώματα.

Έρευνα για το έγκλημα διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε των 10.14 φαινεται δεν εχει χρηματα για δικηγορινες με Gucci η οικογενεια...
τα νεα που μοστραρεις να τα χρησιμοποιησεις για να τυλιξεις καμια ρεγκα
για πες μας ανωτατα στελεχη του υπουργειου ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ οπως εγινε με το χιλιανο;

Ανώνυμος είπε...

Το πράσινο σαβουάρ φερ... προσέχει τους Χιλιανούς ή κολομβιανούς βαποράκια κοκαϊνης αλλά έλληνες και ελληνίδες, σιγά, ιθαγενείς.

Ανώνυμος 10:14 είπε...

Ανώνυμε 10:24 θα πρέπει να με μπερδεύεις με κάποιον που ενδιαφέρεται για την άποψή σου.

αμμοδύτης είπε...

Δεν είναι δυνατόν...
Οι απόψεις δεν απαγορεύονται, ούτε είναι θέμα για μεταξύ μας διαφωνίες...

aerial είπε...

Θα φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε και στην Γκράβα(που σημειωτέον είναι το μεγαλύτερο συγκρότημα σχολείων στην Αθήνα)! Ήδη η περιοχή γύρω από την πλ.Βικτωρίας στο ηλεκτρικό είναι απλησίαστη. Αχαρνών και Αγ. Μελετίου δεν το συζητάμε καν.

Οι περιοχές αυτές υποβαθμίζονται ολοένα και θα γίνουν απαγορευμένη ζώνη.

Λυπάμαι πολύ για την τύχη αυτής της κοπέλας, και για κάθε κοπέλας που θα βρεθεί σ'αυτή τη θέση και θα τύχει τόσο απάνθρωπης μεταχείρισης.

Αγαπητέ Εξάκτινε σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί αυτό που αντιμετωπίζεις το έχουν περάσει ή το περνούν κι άλλοι φίλοι και γνωστοί μου. Αν έχεις όμως μικρά παιδιά θα σου έλεγα να φύγεις από την Κυψέλη ασυζητητί.

Μια κυρία στο πλοίο μου έλεγε ότι στο Πολύγωνο είναι ακόμη όλοι μια γειτονιά, δεν έχουν εγκληματικότητα και τα παιδια παίζουν στις πλατείες μέχρι τις 11-12 τα καλοκαίρια, χωρίς φόβο.
Της απάντησα ότι είναι απλα θέμα χρόνου να γίνει ότι γίνεται τώρα στα Πατήσια, αλλά δεν το παραδεχόταν.

Ή οι άλλοι έχουν παρωπίδες ή εγώ είμαι πολύ υπερβολική?

Κι ας μην ξεχνάμε η κοπέλα αυτή ήταν κόρη κάποιων άμοιρων γονιών που τώρα επισκέπτονται την κόρη τους σε μνήμα.

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ;

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε εσενα που δεν σε ενδιαφερει η αποψη των αλλων να παραγγειλεις εκει που πρεπει να παραγγειλεις να μεριμνησουν ωστε να εξιχνιαστει η φρικτη αυτη πραξη

και πουσαι ριξε και καμια επικηρυξη οπως αυτη που ριξατε για την Κουνεβα...

μπορει να βοηθησει ποιος ξερει...

Εξάκτινος είπε...

Να ξεκαθαρίσω 2 πράγματα. Στο antinews σταμάτησα να γράφω λόγω του ξένου δάκτυλου και μερικών άλλων. Τότε ήμουν μόνος και ήμουν στόχος Τώρα βλέπω ότι έχουν εμφανιστεί αρκετοί καινούριοι που λένε τα πράγματα με το όνομά τους και δεν παίρνει τους ξένους δάκτυλους να επιτίθενται. Στο blogging και στο internet είσαι για να χαλαρώνεις και ταυτόχρονα να κάνεις και κάτι χρήσιμο κι όχι να σπας τα νεύρα σου.
Το δικό μου blog πέραν των άλλων λόγων το έκλεισα γιατί διαπίστωσα ότι δεν είχε λόγο να συνεχίσω. Να έλεγες κάτι και να μπορούσε να γίνει πράξη άντε και να το συνέχιζα. Όμως ο κατήφορος ήταν χωρίς τελειωμό. Πλέον νομίζω ότι μόνο κινηματικού χαρακτήρα ενέργειες θα μας σώσουν εδώ που έχει φτάσει η κατάσταση. Αν άνοιγα καινουριο θα ήταν πολύ επιθετικό και δε θα έκανε πλέον αναλύσεις. Τις αναλύσεις τις κάναμε τις αιτίες τις βρήκαμε το πρόβλημα πρέπει να λύσουμε με πράξεις.

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχει άδικο εξάκτινε ότι έχουμε πέσει χαμηλά. Ωστόσο, πες πες κάτι μένει είτε είναι επιθετικό είτε εποικοδομητικό (ή και τα δύο). Πολλοί στην ανασφάλειά τους ψάχνουν και ψάχνονται, και ο συνετός και συνεπής λόγος, έστω και επιθετικός αναγνωρίζεται. Το ζητούμενο δεν είναι η εκτόνωση, αλλά η διαμόρφωση.

Πολλοί θα χαρούν να σε δούνε

Εξάκτινος είπε...

Όσο τώρα γι αυτά που λέτε για την Κυψέλη είναι δυστυχώς αλήθεια. Μια οικογένεια μπορεί να μείνει εκεί το πολύ μέχρι να πάνε τα παιδιά σχολείο. Μετά πρέπει να φύγει. Προς το παρόν δεν ξέρω τι θα κάνω. Ίσως μέσα στο χρόνο να παντρευτεί η αδερφή μου, θα δω τι θα αποφασίσουν, που θα μείνουν κλπ και ανάλογα θα πράξω.