Κυριακή 25 Απριλίου 2010

Απλές εξηγήσεις



Αξίζει να το δείτε (έχει και υπότιτλους). Δεν τον ξέρω, αλλά δεν υπάρχει τίποτα που να μην βρίσκω λογικό και πιστευτό σε αυτά που λέει. Βέβαια, τέτοιες μέρες, είμαστε μέσα στα δέντρα και πού είναι το δάσος και ποιά η πευκοβελόνα... και τι μέρος του λόγου είναι ο Πρωθυπουργός μας...

Το βίντεο το βρήκα στο http://alkimosarchive.wordpress.com/2010/04/24/bob-chapman/#comment-490

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα, συννεφιασμένα.

Μας έχουν χαλάσει πάρα πολύ.

Αν είμαστε βέβαιοι 100% ότι αυτά γίνονται για να υπερασπιστούν 100% τα ελληνικά και μόνο τα ελληνικά συμφέροντα και έχουν τιμωρηθεί παραδειγματικά και μερικοί θα δεχόμαστε όλες τις θυσίες.

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ!

@αλλενάκι

Ανώνυμος είπε...

ναυτεμπορική

Το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από τη ζώνη ευρώ πρέπει να εξεταστεί σοβαρά, υποστηρίζουν γερμανοί συντηρητικοί σε δηλώσεις τους στο γερμανικό περιοδικό der Spiegel.

«Η Ελλάδα πρέπει να εξετάσει σοβαρά το ενδεχόμενο εξόδου της από τη ζώνη ευρώ», εκτιμά ο Χανς-Πέτερ Φρίντριχ, ανώτερος αξιωματούχους της Χριστιανοκοινωνικής Ενωσης (CSU).

«Το θέμα αυτό δεν πρέπει να είναι ταμπού», τόνισε ο ίδιος αξιωματούχος και πρόσθεσε ότι «η Ελλάδα δεν έχει μόνον πρόβλημα ρευστότητας, αλλά επίσης πρόβλημα ουσίας, διαρθρωτικό και ανάπτυξης».

Υπενθυμίζεται ότι η χώρα μας αποφάσισε χθες να ζητήσει από την ΕΕ την ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης της οικονομίας, αλλά η Γερμανία εξακολουθεί να θέτει όρους για τη χορήγησή του.

Ανώνυμος είπε...

Ένας εχθρός με πολλά πρόσωπα.
Όπως αντιλαμβανόμαστε η Ελλάδα οδηγείται για σφαγή.
Και ΔΝΤ και πραγματικές απειλές για έξοδο από την ευρωζώνη, το επόμενο είναι η εισβολή από εχθρική χώρα.
Πλέον δε χρειάζεται να αναρωτιώμαστε ποιος φταίει και ποιος δε φταίει και ποιος έφαγε τα λεφτά και γιατί και ποιος εγκάθετος μας έφερε ως εδώ.

Το θέμα είναι τι κάνουμε από δω και περα.