Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2008

Κάτω Καστρί (1)


Η θέα των Κιονίων από το Κάτω Καστρί… Ο Ναός της Αμφιτρίτης χαμένος πίσω από το "Τήνος Beach", αλλά όχι ξεχασμένος… Δεν είναι τυχαία η παρουσία Της στην Τήνο, και ίσως ο μητροπολίτης Γαβριήλ ίσως κάτι ήξερε, τελικά. Στην άκρη της παραλίας, το μεσαιωνικό; αρχαίο; λιμάνι. Τότε δεν είχαν ανάγκη από μεγάλα λιμάνια με πολλά χωματουργικά, αλλά άντε να μάθεις τι άλλα προβλήματα είχαν τότε.

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για Πρόσεχε εκεί που γυρνάς στα ρουμάνια με τη φωτογραφική μη σε πάρουν για κτηματομεσίτη ή για οικολόγο που ρίχνει φίδια. Δεν τόχουν και πολύ να σου βγάλουν τ όνομα.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΟΔΥΤΙΚΟ κτηματομεσίτη οικολόγο που ριχνει φίδια

Ανώνυμος είπε...

και θα σου λένε να παρατήσεις τα Τηνιακά και να ξαναγράφεις οικονομικά

Ανώνυμος είπε...

το οικοπεδάκι από κάτω, που καθάρισαν και χτίζουν πέτρινο σπιτάκι (που σταμάτησε) τινος είναι?

Underwater είπε...

Δεν χτίζουν μόνο ένα. Άλλα δύο είναι στα σκαριά. Ανοίξανε και παράνομο χωματόδρομο χαλώντας το μονοπάτι... Το έγκλημα είναι πολύ καλά οργανωμένο και οι αγοραστές πολύ προσεκτικά επιλεγμένοι. Εντάξει σκοτώνουμε την τιμή σε ένα αλλά εξασφαλίζουμε οικοδομησιμότητα και 'προστασία'.
Μήπως η περιοχή θα έπρεπε να παραμείνει αδόμητη λόγω σημαντικής αρχαιολογικής αξίας και σπάνιας φυσικής ομορφιάς?... Μα τι ρωτάω ο βλαξ?

Ανώνυμος είπε...

ε κοψε κάτι... αρχαιολογικά, μπορεί (χωρίς να είμαι αρχαιολόγος) Σπανιας φυσικής ομορφιάς; Όλη η Τήνος, με εξαίρεση την Χώρα και τις παραδοσιακές μαιζονετες είναι σπάνιας φυσικής ομορφιάς

Ανώνυμος είπε...

άσε που έγραψα λάθος το όνομα!

Underwater είπε...

Kτηματομεσίτη όλα είναι σχετικά. Όταν δεξιά έχεις τα Κιόνια και τη Χώρα και αριστερά τη Βουρνή τότε περιοχές σαν κι αυτήν που περιλαμβάνει βραχώδεις σχηματισμούς, σπήλαια, λιβάδι, υπέροχη παραλία με καμίνια και πηγές, μονοπάτια, αρχαιολογικά κατάλλοιπα νεολιθικού οικισμού κ.α. φυσικά και είναι σπάνιας φυσικής ομορφιάς.... σπανιότατης θα έλεγα.

Ανώνυμος είπε...

το χωραφακι απο κατω με την αντλια και το ημιτελες πετρινο ειναι του ιδιου επωνυμου που πηρε το τινος μπιτσ και το κυριλατο σπιτακι με την πολυ πρασιναδα

u.f.o. είπε...

Επειδή μερικοι από εμάς είμαστε και λίγο ΟΥΦΑ δεν μας τα κάνεις πιο λιανά? Δώσε μας τα αρχικά τουλάχιστον αν ντρέπεσαι.

Ανώνυμος είπε...

εγώ ουφο είμαι ΟΥΟΥΦΟ

u.f.o. είπε...

Ουουφο ξε-ούφο τα καλά σου ξέρεις να τα πετάς.... ολοκλήρωσε λοιπόν αυτό που έλεγες. Πού να ψάξω εγώ το ΟΥΦΟ τέτοια ώρα νυχτιάτικα και ποιός θα μου απαντήσει...
Χμμμμμ ποιός πήρε το μπιτς και την πρασινάδα... δεν με βλέπω να μου κολλάει ύπνος απόψε. Πόσα γράμματα έχει τ'όνομα?

Ανώνυμος είπε...

τα ΟΥΟΥΟΥΦΟ δεν ξέρουν αριθμιτικη

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
αμμοδύτης είπε...

TENOK
σου ζητώ συγνώμη που διέγραψα το σχόλιό σου, αλλά χωρίς να γνωρίζω λεπτομέρειες, όποιου και αν είναι, δικό του είναι...