Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Τίνος είναι οι Βουλευτικές Έδρες;



Οι φωτογραφίες είναι από το Olympia και το Καφενείο.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YBCaDrG-_KI#

Ανώνυμος είπε...

http://www.politis-gr.com/?p=8831

Ελληνας Ναύτης είπε...

Λαικισμός!
Που ήταν ο Λεωνίδας και η Σακοράφα τωωωωωώσα χρόνια;

Ανώνυμος είπε...

Καλά λες, θέλουν να κυκλοφορούν στο δρόμο χωρίς κίνδυνο λιντσαρίσματος γι' αυτό κάνουν παλικαρισμούς τώρα που το παιχνίδι έχει χαθεί.

Ανώνυμος είπε...

«Τα απαιτούν τα μέτρα αυτά οι δανειστές μας. Δηλώνουμε δηλαδή ότι είμαστε μια χώρα υπό κατοχή και εκτελούμε εντολές των κυρίαρχων - δανειστών μας», συνεχίζουν τα μέλη της Ιεραρχίας της Ιεράς Συνόδου
Ιεραρχία "Η παρούσα κρίση είναι κατασκευασμένη, που αποβλέπει στο παγκόσμιο έλεγχο" «Η χώρα μας φαίνεται να μην είναι πλέον ελεύθερη αλλά να διοικείται επί της ουσίας από τους δανειστές μας. Επίσης, υπογραμμίζουν, πως «η οικονομική κρίση, η οποία ταλαιπωρεί και δυναστεύει τη χώρα μας είναι η κορυφή του παγόβουνου. Είναι συνέπεια και καρπός μιας άλλης κρίσης, της πνευματικής». «Μια ηγεσία που στην πράξη αποδεικνύεται ότι ουσιαστικά υπονόμευσε τα πραγματικά συμφέροντα της χώρας και του λαού. Και από την άλλη πλευρά, ένας λαός, εμείς που λειτουργήσαμε ανεύθυνα. Παραδοθήκαμε στην ευμάρεια, στον εύκολο πλουτισμό, και στην καλοπέραση, επιδοθήκαμε στο εύκολο κέρδος και στην εξαπάτηση. Δεν προβληματιστήκαμε για την αλήθεια των πραγμάτων», συνεχίζουν τα μέλη της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος.Ακόμη υπογραμμίζουν, ότι «το ερώτημα δίλημμα του Ντοστογιέφκσι «ελευθερία η ευτυχία;» το ζούμε πλέον σε όλη την τραγικότητα. Διαλέξαμε μια πλαστή ευμάρεια και χάσαμε την ελευθερία του προσώπου μας, χάσαμε την ελευθερία της χώρας μας.» Όσον αφορά την Παιδεία τα Μέλη της Συνόδου της Ιεραρχίας, υπογραμμίζουν ότι «μας προβληματίζει η κατάσταση της Παιδείας μας, γιατί το σημερινό εκπαιδευτικό σύστημα αντιμετωπίζει το μαθητή όχι ως πρόσωπο αλλά σαν ηλεκτρονικό υπολογιστή και το μόνο που κάνει είναι να «τον φορτώνει» με ύλη αδιαφορώντας για την όλη του προσωπικότητα και γι αυτό τα παιδιά μας δικαιολογημένα αντιδρούν. Γι αυτό αγωνιούμε για το νέο Λύκειο που ετοιμάζεται».Η Εκκλησία δεν φοβάταιΤα μέλη της Συνόδου της Ιεραρχίας, αισθανόμενοι ότι ο λαός ζητά από τους Ποιμένες μια Εκκλησία με ηρωισμό, με νεύρο και προφητικό λόγο, μια Εκκλησία που δεν φοβάται να αμυνθεί στο πονηρό σύστημα αυτού του κόσμου, έστω και αν η αντίσταση σημαίνει διωγμό και μαρτύριο.Να θυμάστε για πολλούς οικονομολόγους η παρούσα κρίση είναι κατασκευασμένη, είναι μια κρίση εργαλείο που αποβλέπει στο παγκόσμιο έλεγχο από δυνάμεις που δεν είναι φιλάνθρωπες», προσθέτουν επίσης.

ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ είπε...

http://www.ecclesia.gr/greek/holysynod/index.html ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΗΡΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕ.

αμμοδύτης είπε...

δεν διαφωνώ, παπαγαλάκι, κι αν και βλέπω τις σκοπιμότητες (πάνε να βάλουνε χέρι στην Εκκλησιαστική περιουσία), μάλλον με την Εκκλησία είμαι στο θέμα της Εκκλησιαστικής περιουσίας είμαι. Όχι μάλλον, 100%, κι άσε τον παλιόκοσμο να λέει. Άποψή μου