Κυριακή 16 Αυγούστου 2009

Ο Χορός της Καλλονής


Όπως και κάθε χρόνο, έτσι και φέτος διοργανώθηκε από τον πολιτιστικό σύλλογο της Καλλονής ο ετήσιος χορός όπου σημείωσε αξιοθαύμαστη επιτυχία.



Το νεαρό της ηλικίας του συλλόγου δεν εμπόδισε την ομαλή διοργάνωση αλλά επίσης ενίσχυσε την όρεξη και τον ενθουσιασμό των μελών του. Οι εκπλήξεις δεν έλειπαν ούτε και φέτος και όσοι παρευρέθησαν, πέρασαν μία διασκεδαστική βραδιά με καλό φαγητό και προπάντων πολύ χορό!



Ευτυχώς ο καιρός ευνόησε και τα 7 μποφόρ που κυριαρχούσαν μέσα στη διάρκεια της ημέρας, υποχώρησαν προς το βράδυ της 13ης Αυγούστου.



Και του χρόνου ακόμα καλύτερα! Μπράβο στη νεολαία του χωριού που πασχίζει για τον τόπο της! Πάντα τέτοια!

aerial

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

o xwpos pragmati htan kataplhktikos. to boyno poy htan fwtismeno sthn ΑΓΙΑ ΥΠΑΚΟΥΗ agia paklh poinoy idea htan toy file amodyth exeis mia fwtografia prin thn anakainhsh

Ανώνυμος είπε...

Η Αγία Πακ'λή ήταν ιδέα αφτού που θα έδινα τα πάντα να γίνει Δήμαρχος για 1 μέρα. Δωστε του την ρημάδα τη καρέκλα

Artanis είπε...

Το σχολιο που άφησα στο προηγούμενο ποστ, ισχύει κι εδώ...
Καλησπέρα και πάλι...

αμμοδύτης είπε...

Ο παπα-Αντώνης, στις "αρχαιολογικές και άλλες διαδρομές" έχει μερικές παλιές φωτό της Αγίας Υπακοής. Η εκκλησία πρεπει να είναι πριν το 1700, ίσως πριν το 1600 -- δεν θυμάμαι. Ορισμένες επισκευές ήταν ίσως απαραίτητες, τώρα για τα άλλα... εμπίπτουν σε άλλες αρμοδιότητες. Ομολογώ ότι ...απορώ πως δεν έχουν υπάρξει ...απορίες.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΠΟΡΕΙΣ ΕΔΩ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΟΛΑ ΜΠΟΠΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΣ ΔΥΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Στην Καλλονή κάτι δεν πάει καλά. μεταξύ μας δεν μπορούμε να συνενοηθούμε. Ο ένας του άλλου το μάτι βγάζουμε. Καχυποψία και ζηλοφθονία. Ούτε ο Δήμος ούτε κα΄ποιος απο εξω δεν θα λύσει τα προβλήματα που εμείς οι ίδιοι δεν μπορούμε να δούμε. Ούτε η τρέλλα ένος δύο γέρων ούτε η εξυπνάδα των τοπικών βοηθάνε

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΗΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΙΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΜΟΔΥΤΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΕΥΘΥΝΗ...................................................................................................

αμμοδύτης είπε...

Ανώνυμε 9.49, ευθύνες έχω πολλές για πολλά, αλλά εδώ σε χάνω... για τον χορό δεν έχω ευθύνη. Με την Αγία Υπακοή δεν έχω σχέση (και το αν αρέσει ή όχι σε μένα είναι αδιάφορο). Τα Κελιά μου άρεσαν πολύ. Η Καλλονή της 10ετίας του 70-80 ήταν επίσης συμπαθητική. Άρα να πω ευχαρίστως mea culpa (αλλά για ποιό πράγμα;)

αμμοδύτης είπε...

(και, προσωπικά, αποφεύγω τους παλαβούς)

aerial είπε...

Πολλή εντύπωση μου κάνει!
Πώς από μία απλή αναφορά στο χορό της Καλλονής μπορεί κάποιος να βρεθεί στα πολιτικά πρόσωπα και πράγματα της τοπικης κοινωνίας, είναι άξιο απορίας!?

Χορός ήταν, όχι προεκλογική ομιλια!
Ξαφνικά είδα στα σχόλιά σας 1)τον νυν Δήμαρχο, 2)τον πρώην υποψήφιο
Δήμαρχο και 3)το νυν τοπικο συμβούλιο!!!

Να γιατί μένουμε όλο στα ίδια και στα ίδια. Κομματισμός παντού, ακόμα και σε ενα χορό. Λέξη δεν είπε κανενας για την προσπάθεια των παιδιών (με μερικές εξαιρέσεις φυσικά, ευτυχώς)

Είναι φυσικό που και εγώ και οι υπόλοιποι νεοι νιώθουν πικρία...
Κρίμα...

κατωμερίτης είπε...

aerial,
μην πικραίνεσαι... υπάρχει πολλή κρυμμένη πίεση σε θέματα των Κάτω Μερών γενικά και της Καλλονής συγκεκριμένα. Το χωριό εδώ και χρόνια είναι σε πρόθυρα αυτοδιάλυσης. Συλλογική κοινωνική συμπεριφορά δεν υπάρχει. Ψέμματα σε όλα τα θέματα από κάθε φαφλατά που έχει μάθει να ανοίγει το στόμα του. Ημιτελή έργα, γήπεδο που μένει κλειδωμένο (γιατί το έφτιαξαν?)Μηνύσεις για την σκεπή της εκκλησίας, μηνύσεις για πολεοδομικά και μόνο την δουλίτσα του κοιτάει ο καθένας.

Ανώνυμος είπε...

Ένας χορός σαν όλους τους άλλους ήταν, δεν είχε και τίποτα σπουδαίο. Που τα είδατε τα καταπληκτικά απορίας άξιον.
Να μην πω για το πως χορεύουν όλοι πια ...

Ανώνυμος είπε...

Το ποτήρι είναι μισό άδειο? ή μισό γεμάτο?

Ανώνυμος είπε...

Ήρθε η ώρα ο Σύλλογος να δει σοβαρά το θέμα του Τοπικου Συμβουλίου

zavodiniakia είπε...

Εγω χαίρομαι που η aerial εμφανίστηκε. Η Τήνος από τα μάτια του επισκέπτη, έστω και του τακτικού ή του φανατικού, δεν είναι ποτέ η ίδια με το νησί που ζει κάποιος καθημερινά. Aerial να συνεχίσεις!

aerial είπε...

μου φαίνεται ότι πάλι πρέπει να παρέμβω και να εξηγήσω:
ο ρόλος μου είναι να εμφανίσω κάποιες δραστηριότητες πολιτιστικού χαρακτήρα που σκοπό έχουν να διασκεδάσουν ή να ενημερώσουν τον κόσμο.
Αυτό που μου προκαλεί πίκρα δεν είναι η πολιτική κατάσταση της Καλλονής (που δεν τη βρίσκω χειρότερη ή καλύτερη από άλλα χωριά), αλλά η επιμονή των ανθρώπων να πολιτικοποιούν και να χρωματίζουν τα πάντα-όπως την προαναφερθείσα αναφορά στον χορό.
Τώρα το γεγονός ότι σε άλλους άρεσε και σε άλλους όχι- είναι καθαρά θέμα προσωπικού γούστου και επιλογών. (πχ: εγω στην Βανδή ΔΕΝ πήγα-αυτό όμως δεν σταμάτησε ούτε ενδιαφέρει κανέναν απο τους 3000 ή 4000-κατά άλλους-που έσπευσαν.)
Αν μου άρεσε και πήγαινα θα την βλέπατε και εκείνη εδώ μέσα!!!
είπαμε, είναι θέμα γούστου!

Ανώνυμος είπε...

ka8e allo para topolitikopoioume apla anaferoume ta problhmata aytoy toy xvrioy kaloproereta poy oloi ta jeroyn alla kaneis den milaei...................................................

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΥ ΧΩΡΙΟΥ