Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2008

Παραπλανήσεις


Αναμασάω…

Το πετρέλαιο στα $43. Κάτω από $50 ή $60 εδώ και ένα μήνα. Όλο το πρώτο εξάμηνο ήταν $100 με $150. Αυτός ο καλοντυμένος κύριος στο Υπουργείο Ανάπτυξης, δεν έχει άποψη για την τιμή της βενζίνης; Φταίει ο …ΟΠΕΚ (και όχι το ελληνικό καρτέλ)

Ωραίες οι αναλύσεις για τα επεισόδια. Εν τω μεταξύ, κανείς δεν ασχολείται ούτε με το κόστος του δανεισμού, ούτε με την κατάρρευση της οικονομίας. Ούτε με τα δομημένα ομόλογα, ούτε με την Siemens.

Με την Μονή Βατοπεδίου, ο Πρωθυπουργός δεν ήξερε τίποτα (έτσι είπαν οι Υπουργοί). Οι Υπουργοί είναι αθώοι γιατί παραπλανήθηκαν από τους Συμβούλους. Οι Σύμβουλοι είναι αθώοι γιατί παραπληροφορήθηκαν από τους Εκτιμητές. Οι επιχειρηματίες χάθηκαν μεταξύ Κύπρου και νησιών Guernsey. Όνειρο ήταν, ψευδαίσθηση, και η χορεύτρια για αποπλάνηση.

Δεν βλέπω δεξιούς ή αριστερούς στα επεισόδια. Πιτσιρικάδες, προβληματικούς, πειναλέους, βλέπω. Καθοδηγητές; Ποιος ξέρει; Σίγουρα φταίνε οι … Αμερικάνοι και οι …κομμουνιστές. Άλλον ξέρω εγώ, ως αρχιτρομοκράτη της περιοχής, από πριν τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Ο αθεόφοβος έχει χάσει και τον Α’ και τον Β’ αλλά μάλλον επιμένει. Με τα γεωπολιτικά, ποτέ μην λες ποτέ.

Και ο καιρός μας παραπλανεί: O Φλεβάρης ήρθε αρχές Δεκεμβρίου.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι Αμερικανοί γκρεμίζουν τον Καραμανλή. Αυτή είναι η τύχη των συμμάχων-τοπικών αρχόντων που δεν ομονοούν 100% στις βουλές της Αυτοκρατορίας. Για τους εχθρικούς επιφυλάσσεται η αγχόνη. Μιλόσεβιτς, Σαντάμ, προσεχώς Κάρατζιτς.

Από κοντά συμμορίες κλεφτών και ναρκεμπόρων που επιδιώκουν να ιδρύσουν μικροκράτη στο κέντρο της Αθήνας. Από κοντά και οι εγχώριοι οικονομικοί φεουδάρχες που είχαν συνηθίσει στην θεσμική ασυδοσία της εποχής Σημίτη, όταν κατέλυσαν το πολίτευμα εγκαθιδρύοντας μηντιο-κρατία. Ο Αλεξ Ρόντος που βρίσκεται αυτή την εποχή;

By Factorx | December 10, 2008

αμμοδύτης είπε...

Ανώνυμε 12.08, το κείμενο που παραθέτεις από το antinews είναι κείμενο που το υπογράφει ο "Προφήτης", παλιός και "γνωστός" σε εικονικό επίπεδο σχολιαστής στο antinews.

Μην θεωρήσεις ότι είναι η μόνη άποψη, ή ότι δεν υπάρχουν διαφορετικές ή αντίθετες απόψεις.

Δες, π.χ., την επόμενη ανάρτηση που υπογράφει ο "Πάνος". Συμφωνεί σε μερικά, διαφωνεί σε άλλα.

Διάλογος, επιχειρήματα, καμμιά φορά φορτισμένα, αλλά πάντα ανταλλαγή απόψεων.

Ο διαχειριστής του site, όταν παίρνει ο ίδιος θέση την υπογράφει με το δικό του "όνομα"

Δύσκολες οι μέρες, εύκολες οι παρεξηγήσεις...

Ανώνυμος είπε...

A ρε Ελλάδα, από μόνη σου βγάζεις τα μάτια σου! Κρίμα.

Ανώνυμος είπε...

Ο κύκλος κλείνει σύντομα.Το τέλος μιας εποχής θα είναι άγριο και "Ο Αδόλφος υψώνει τη σβάστικα"....