Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2008

«Τα παιδιά απο το πουθενά»


Aris 53m Says:
December 14th, 2008 at 9:40 am

«Από την ίδρυση του αστυνομικού Κράτους επί Καραμανλή (του Εθνάρχη) το 1956 έως σήμερα, το μόνο που έχει αλλάξει στην Ελληνική αστυνομία είναι το εξής: Μεταξύ 1956 και 1973 σε έδερναν αν ήσουν κομμουνιστής. Από το 1973 έως σήμερα … δεν σε δέρνουν. Ε αυτά.

Όσο για τα παιδιά που ήρθαν από το πουθενά, δεν ήρθαν καθόλου από το πουθενά. Αλλά η υπομονή έχει και όρια. Εναλλάξ τα δύο κόμματα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έχουν ρημάξει τον Ελληνικό λαό κλέβοντας το δημόσιο, δηλαδή τα λεφτά του. Άρα για να πλουτίσουν ορισμένοι πολιτευτάκηδες αναγκάζετε ο εκάστοτε υπουργός οικονομίας είτε Χριστοδουλάκης λέγεται είτε Παπαντωνίου είτε Αλογοσκούφης α) να βάζει περισσότερους φόρους και β) να κόβει την χρηματοδότηση της παιδείας (ακόμα ακούμε για το περίφημο 5% και από τα δύο κόμματα αλλά δεν το έχουμε δει)

Ας μην ξεχνάμε ότι οι “παραγραφές” είναι στα χαρτιά μόνο και όχι στο μυαλό του κόσμου. Ξέρει ο λαός ποιος τα έχει πάρει. Έχουν ξεφυτρώσει αρκετά πολιτικά τζάκια από το πουθενά. (Εδώ κολλάει το “από πουθενά). Οπότε κάποια ώρα (που είναι τώρα) έφτασε ο κόμπος στο χτένι.

Τα παιδιά έχουν το θάρρος και την τόλμη να πουν με το δικό τους τρόπο, φτάνει η κλεψιά, φτάνει η κοροϊδία Από ποιο πουθενά ήρθαν λοιπόν?»

http://www.antinews.gr/?p=4641#comments

11 σχόλια:

αμμοδύτης είπε...

και ο λαός ξέρει ότι πάμε για δύσκολα, χωρίς μπούσουλα

Ανώνυμος είπε...

αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

«Τα παιδιά μας δεν είναι εξαγριωμένα χωρίς λόγο. Τα παιδιά μας δεν αμφισβητούν την αλήθεια, αλλά την προδοσία της»

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε

τα παιδιά μας είναι εξαγριωμένα από την πλήξη και την έλλειψη οράματος.

Τους τα δώσαμε όλα από νωρίς και δεν τους αφήσαμε χώρο για δικές τους αναζητήσεις κι επιθυμίες...οι οποίες απέχουν μόνο λίγα μέτρα από to Mall.

Και τους μάθαμε κι από πάνω ότι η αξία μετριέται ανάλογα με το μοντέλο της Compressor του μπαμπά.

Underwater είπε...

Καλά μην σκοτώνεστε.... κι έλεος πια με αυτά τα μελό!
Εγώ δεν πιστεύω ότι ξαφνικά οι νέοι ανακάλυψαν το κενό που νιώθουν μέσα τους όταν οδηγούν την compressor του μπαμπά.... Βάζω στοίχημα πως σε 2 εβδομάδες, άντε 3 να αλλάξει κι ο χρόνος, όλα θα είναι στη θέση τους όπως πριν. Η πραγματική επανάσταση είναι να αλλάζεις τη ζωή σου ρισκάροντας το βόλεμα και αμφιβάλω αν έστω και οι μισοί απ'τους 'επαναστάτες' που είναι σήμερα στο δρόμο αλλάξουν τίποτα σε σχέση με το πριν.... ίσως την κόμμωση ή την μάρκα του αφρού για το μαλλί.

Ανώνυμος είπε...

σε 3-4 βδομαδες θα δεις ανεργια, εταιρικες ζημιες, περικοπες. Αν βρεις χωραφι με ραδικια μαζευε απο τωρα!

Ανώνυμος είπε...

τουλάχιστον εμείς στην Τήνο έχουμε ραδίκια…Δεν τα τρώνε τα κατσίκια, μεγαλώνουν ευκολα στις αγροτικές περιοχές, και από εδώ και πέρα, όλοι μας επισκέπτονται για να μαζέψουν

(δηλαδη πιαδια δεν εχουμε, ραδικια εχουμε)

Ανώνυμος είπε...

Underwater

το μελό που το είδες, τα ίδια με σένα λέω και να το πω και ξεκάθαρα.....κοπάνα και χαβαλέ κάνουν, σιγά μην εχουν επίγνωση για τα πολιτικά και οικονομικά δρώμενα, κρίσεις κλπ.

για να τελειώνουμε....ούτε ξέρουν γιατί το κάνουν 9 στα δέκα παιδιά.

Underwater είπε...

Το μελό το διαβάζω παντού Ανώνυμε 2. Δεν το έγραψα προσωπικά για εσένα.
Εδώ έχουμε μια δεκαετία να μιλήσουμε στον διπλανό μας (εκτός αν πρόκειται για βρίσιμο εκεί αλλάζει λίγο το πράγμα) και ξαφνικά τα παιδιά γίνανε 'τα παιδιά μας'. Ποια παιδιά μας? Εγώ που είμαι σχετικά κοντά ηλικιακά νιώθω οτι δεν έχω καμία σχέση μαζί τους. Ίσως γιατί στη ζωή μου προσπαθώ να κρατάω μια προσωπική στάση που δεν ταιριάζει με το σύγχρονο lifestyle. Δικό σου πρόβλημα θα μου πεις... ναι ΟΚ μπορεί να είμαι λίγο προβληματικός και αντικοινωνικός δεν αντιλέγω. Αλλά επιτρέψτε μου να θεωρώ τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών τσίρκο χωρίς να υποτιμώ καθόλου την άδικη και απόλυτα κατακριτέα δολοφονία του παιδιού. Απλά διαχωρίζω τη σπουδαιότητά της ως συμβάν από τα υπόλοιπα πυροτεχνήματα.
Και καλώ όλους τους 'επαναστάτες' όπως μετοικήσουν στην ελληνική επαρχία. Θες επανάσταση που να έχει νόημα? Χ_στα όλα και όλους και πήγαινε ξαναζωντάνεψε τα χωράφια του παππού σου. Τη μοίρα μας την ορίζουμε εμείς. Όχι κάποιο ούφο (συγνώμη U.F.O.) που εκλέξαμε(-νε για την ακρίβεια) για πρωθυπουργό κι έχει κολλήσει στην καρέκλα.
Παρεμπιπτόντως πόσο πιο ξεφτίλα πρέπει να γίνει κάποιος για να ξεκολλήσει απ'την καρέκλα? αναρωτιέμαι...

Ανώνυμος είπε...

Δεν ανήκω στους κόλακες, αλλά Underwater, σε βρίσκω πολύ σωστό.

Όμως για να ξαναζωντανέψεις τα χωράφια του "παππού", πρέπει να έχεις χωράφια απ' τον παππού.


Όσο για το τι εκλέξαμε άστο, τι θα "εκλέξουν" να δεις οσονούπω.

Αχ αυτός ο λαός δεν αλλάζει που να πάρει.

Underwater είπε...

Η δύναμη βρίσκεται στις επιλογές. Όλοι έχουμε επιλογές αλλά έχουν κόστος. Και δυστυχώς τα τελευταία χρόνια μας έχουν κακομάθει στις δωρεάν προσφορές και τα 'πακέτα'.

u.f.o. είπε...

Γιατί βρίζεις ρε αμφίβιε? Εγώ σ'έβρισα?