Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

Αιολικά πάρκα (4)


Αν ψάξετε το θέμα «αιολικά πάρκα» θα δείτε άπειρες ιστοσελίδες που τους πλέκουν το εγκώμιο. Όλες, ξεκινούν με το επιχείρημα «σώστε τον πλανήτη». Αυτό έχει αποδειχθεί, ύποπτο, σαθρό, σάπιο και φτιαχτό (διαλέγετε εσείς). Στην χειρότερη πρόκειται για στημένη δουλειά, παγκόσμιας εμβέλειας με πωλητή πρώτο και καλύτερο τον Al Gore, τέως αντιπρόεδρο των ΗΠΑ. Και, μεταξύ μας, αναρωτιέμαι αν δεν είναι η εκδίκησή του που …δεν βγήκε Πρόεδρος. «Σώστε τον πλανήτη» λοιπόν, αλλά μάπα το καρπούζι. Από χάκερς(!) ξεκίνησε η αποκάλυψη της απάτης που κάνει τον γύρο του κόσμου, και σχεδόν ξευτέλισε την Κοπεγχάγη. Τα νέα, ευτυχώς έφτασαν και στην Ελλάδα. Στην Ελλάδα, κάθε ΜΜΕ, κάθε εφημερίδα, κάθε κατεστημένος οργανισμός διαφημίζουν «πράσινη ενέργεια, σώστε τον πλανήτη». Όλα στημένα στο παραμύθι της κλιματικής αλλαγής: Climategate.


Η αποκάλυψη, ωστόσο, ξεκίνησε:

Μάταια προσπαθώ να βρω στον ελληνικό τύπο κάτι σχετικά με το Climategate που έχει γίνει μεγάλο θέμα στο διεθνή τύπο. Πρόκειται για το σκάνδαλο που δημιουργήθηκε όταν χιλιάδες e-mails και έγγραφα εκλάπησαν απο τους υπολογιστές της Κλιματολογικής Ερευνητικής Μονάδας (CRU) του University of East Anglia. Η συγκεκριμένη μονάδα δεν ένα σύνηθες ερευνητικό κέντρο μιας και οι μετρήσεις που κάνει χρησιμοποιούνται από την Διακυβερνητική Επιτροπή για την Αλλαγή του Κλίματος (IPCC) του ΟΗΕ. Είναι ένα κέντρο με μεγάλη επιρροή και φήμη.
http://e-rooster.gr/11/2009/1861

Οι άνθρωποι αυτοί συμπεριφέρονται ως κοινοί αλήτες και όχι σαν επιστήμονες που νοιάζονται για το περιβάλλον..., τα δεδομένα αλλάζουν εύκολα για να πάρουν χρήματα από όπου κι αν προέρχονται...Ο ένας είναι έτοιμος να ζητήσει χρήματα από την Siemens και ένα δημοσίευμα τους χαλάει την σούπα και ειδοποιεί τους άλλους...Ο άλλος προτείνει να πουν όλοι την ίδια ιστορία, διότι μπορεί να το πάρει χαμπάρι η Siemens και δεν θα τους δώσει χρήματα...

http://infopress-gr.blogspot.com/2009/12/climategate-gimme-money-siemens.html


ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ. Υπό τη σκιά του σκανδάλου της διαρροής ηλεκτρονικών μηνυμάτων (emails) μεταξύ επιφανών επιστημόνων αναφορικά με τον πραγματικό αντίκτυπο του ανθρώπινου παράγοντα στην κλιματική αλλαγή -το οποίο έχει γίνει ήδη γνωστό ως Climategate- διεξάγεται η κρίσιμη σύνοδος για το περιβάλλον στην πρωτεύουσας της Δανίας
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_world_1_08/12/2009_382403



Για την επιβεβαίωση της μή επιστημονικότητας της θεωρίας της «κλιματικής αλλαγής» δείτε την ενδελεχή και επιστημονικά τεκμηριωμένη ιστοσελίδα:http://hk-climate.org/ Καλό είναι να είμαστε πολύ καχύποπτοι στους όψιμους «ιεροκήρυκες» τύπου Al Gore οι οποίοι με το αζημίωτο διασπείρουν επιστημονικά ατεκμηρίωτες απόψεις. Προσωπική μου άποψη: Η κλιματοκινδυνολογία επισύρεται σαν προπέτασμα καπνού για μία κρυφή ατζέντα
http://www.tvxs.gr/forum/index.php?topic=809.msg7949

Οι ερευνητές-επιστήμονες του university of East Anglia (ένα από τα τέσσερα μεγαλύτερα παγκόσμια κέντρα που ερευνούν τις κλιματικές αλλαγές) αλλοίωναν τα στατιστικά δεδομένα θερμοκρασιών (αφαιρώντας μερικές «χαμηλές» θερμοκρασίες) ώστε να προκύπτουν τα αποτελέσματα που αυτοί ήθελαν να προκύψουν (να φαίνεται δηλαδή άνοδος της παγκόσμιας θερμοκρασίας)!!
gerakas.org.gr

Τι έγινε; Ενας χάκερ, ο Θεός να τον έχει καλά, διείσδυσε στην τράπεζα δεδομένων του πανεπιστημίου Ηστ Αγκλια και έβγαλε στη φόρα χιλιάδες έγγραφα και αλληλογραφία μεταξύ των δήθεν έγκριτων επιστημόνων που προβλέπουν υπερθέρμανση του πλανήτη. Τα έγγραφα βρίθουν από δείγματα παραβίασης της επιστημονικής δεοντολογίας, κακοήθειας και περίεργων οικονομικών συναλλαγών
oplognosia.com

Climategate, το τελευταίο καρφί στο φέρετρο της «ανθρωπογενούς κλιματικής αλλαγή»
underinformation.wordpress


αποδεικνύεται ότι:1) Οι ερευνητές-επιστήμονες του university of East Anglia (ένα από τα τέσσερα μεγαλύτερα παγκόσμια κέντρα που ερευνούν τις κλιματικές αλλαγές) αλλοίωναν τα στατιστικά δεδομένα θερμοκρασιών (αφαιρώντας μερικές "χαμηλές" θερμοκρασίες) ώστε να προκύπτουν τα αποτελέσματα που αυτοί ήθελαν να προκύψουν (να φαίνεται δηλαδή άνοδος της παγκόσμιας θερμοκρασίας)!!
http://oikonikipragmatikotita.blogspot.com/2009/12/blog-post.html




Θα μου πείτε, «τι μας νοιάζουν όλα αυτά»; Είναι απλό: Θα μας ακριβύνουν πολύ το ρεύμα, και τα τέλη υπέρ ΑΠΕ, όχι το 2010, μετά το 2010. Το ανακοίνωσαν, ήδη, την περασμένη εβδομάδα. Η πρώτη είδηση με κεφαλαία, η δεύτερη στα ψιλά γράμματα. Θα τάξουν και εκπτώσεις σε μέρη που έχουν αιολικά. Αυτές θα τις πάρουν πίσω με τα πράσινα τέλη κυκλοφορίας. Γκαίμπελς.

Εμένα, να ομολογήσω την αμαρτία μου, μου αρέσει και το νησί...

ΥΓ, για τους φίλους που «θέλουν να πιστεύουν». Το πρώτο γράφημα είναι η θερμοκρασία στην Ευρώπη τα τελευταία 1000 χρόνια (υπολογισμένη με διάφορες μεθόδους, φλούδες δέντρων κλπ). Το πάνω κομμμάτι του γραφήματος δολίως «ξεχνάει» την θερμή περίοδο 900-1400, ώστε με τις διάφορες στατιστικές προσαρμογές, να φαίνεται ότι τώρα, από το 1850 και μετά ψηνόμαστε και θα καούμε. ΄Το μαγειρεμένο πάνω τμήμα είναι το hockey stick, και λέγεται έτσι γιατί μοιάζει με μπαστούνι του χόκεϋ.

Το δεύτερο γράφημα είναι η ...Νέα Ζηλανδία, από το 1800 μέχρι σήμερα. Το πάνω γράφημα είναι φτιαγμένο και επιλεγμένο να δείχνει ότι θα βράσουμε οσονούπω. Το δεύτερο είναι οι θερμοκρασίες στην Νέα Ζηλανδία.

Έχω φτιάξει αρκετά γραφήματα, για να ξέρω ότι μαγειρεύονται και ετσι και αλλιώς, ανάλογα τι θές να αποδείξεις. Οι μάγκες έγιναν τσακωτοί, όχι επειδή ο απλός χάκερ κατάλαβε τι μαγείρευαν, αλλά τους τσάκωσε να προσπαθούν να κρύψουν emails. Χα, χα, χα, χα. Έστι δίκης οφθαλμός!

27 σχόλια:

Deep throat είπε...

Η διαρροές τέτοιων πληροφοριών στην Αγγλία δεν είναι ποτέ τυχαίες και αποτελούν συνήθη τακτική.
Κατά τον ίδιο τρόπο, κάθε τόσο κάποιος κυβερνητικός υπάλληλος του Gordon «ξεχνάει» σε ένα τραίνο ένα laptop με πληροφορίες και ευαίσθητα δεδομένα. Οι κινήσεις αυτές γίνονται από διαφωνούντες με την πολιτική γραμμή του πρωθυπουργού για να εκθέσουν την κυβέρνηση. Με τον ίδιο τρόπο, κάποια ομάδα ανθρώπων θέλησε να εκθέσει τους υπεύθυνους για το σχέδιο «διάσωσης» του πλανήτη. Ο "χάκερ" σου δεν πρέπει να είναι τυχαίος.

αμμοδύτης είπε...

τα συμφέροντα σε αυτήν την κόντρα είναι πολύ μεγαλύτερα από τον Gordon ή την Αγγλία (ή την κυρία Μπιρμπίλη και το Νομοσχέδιο με «Εθνικό Συμφέρον»)

Ανώνυμος είπε...

Ο εργάτης της τελευταίας φωτογραφίας είναι δύο φορές όσο η βίδα της βάσης!!! Αυτες είναι οι 1,2 μεγαβάτ?

Ανώνυμος είπε...

Ότι την είχαν φτιαγμένη τη δουλειά δεν υπάρχει αμφιβολία. Όχι καρφωτή, στημένη. Τουλάχιστον τα συμφέροντα καρφώνουν το ένα το άλλο.

Ανώνυμος είπε...

Όχι ότι τα πιάνει η Γκρηνπης γενναία...

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ Η ΓΚΗΝΠΗΣ. ΠΟΤΕ!

Ανώνυμος είπε...

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1230943/Climate-change-scandal-BBC-expert-sent-cover-emails-month-public.html

Ανώνυμος είπε...

Two Princeton University physics professors, Robert Austin and William Happer, are leading a campaign for the withdrawal of the 2007 statement of the American Physical Society (APS), which claims that the evidence for global warming represents an immediate national emergency.
“Current warming … has been mostly due to natural causes that are not very well understood,” Happer said. He added that carbon dioxide, the gas often linked to damage in the ozone layer, is “essential to life” and that “to call CO2 a pollutant, as the Environmental Protection Agency has proposed, is pure Orwellian newspeak.”
The temperature increase will be “at most 1.5 [degrees] Celsius over the next 100 years,” which is “hardly an imminent threat,” Austin said in an e-mail. The APS statement, he added, is “overly alarmist.”
APS’ 2007 statement claimed that the evidence for global warming is “incontrovertible.” “I am unaware of any incontrovertible evidence in science,” Happer explained. “I think the APS and other scientific societies will come to regret their statements on global warming as the shakiness of the science becomes clearer.”
“I hate the word ‘incontrovertible,’ ” Austin said. “Coming from a very religious background where it was drummed into my head that what was said in church was ‘incontrovertible,’ I grew very allergic to that word, and it makes me break out into a terrible rash when I read it.”

http://www.dailyprincetonian.com/2009/12/11/24729/

Artanis είπε...

Δεν πιστεύω οτι δεν υπάρχει κίνδυνος και όλα είναι αποτέλεσμα μιας φυσιολογικής και προσκαιρης αλλαγής των συνθηκών...Όσο για τα μέηλ, σίγουρα έβγαλε μόνον αυτά που τον συνέφεραν (τον "χάκερ") και όχι τα υπόλοιπα...Η ιστορία με τις μετρήσεις είναι πιο παλιά από την τελευταία δεκαετία/εικοσαετία, όσον αφορά τη ΝΖ, όταν δεν θα έχει πια παγετώνες, και τα (προς υλοτόμηση-φυτεμένα την δεκαετία του '80) δάση, θα το ξανασκεφτεί για το κλίμα...Και τότε θα πρέπει να υποστεί κι αυτή τις ορδές των (κλιματολογικών) προσφύγων...
Μπορεί να μην γίνει αύριο, αλλά θα γίνει...
Όσο για τις ΑΠΕ, υπάρχουν κι άλλες εκτός από τος ανεμογεννήτριες...

Ανώνυμος είπε...

Για την Ελλάδα τι λένε οι μετρήσεις;

Προπαγάνδα είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=RQhNjR4QPUc&feature=related

Αρρωστημένος τρόπος προσηλυτισμού

αμμοδύτης είπε...

Προφανώς παίζεται άγριο επιχειρηματικό παιχνίδι παγκοσμίως. Όλο και περισσότερες φωνές στην Δύση, επίσημες πιά, σιγά σιγά και δειλά και ΜΜΕ λένε ότι κάποιο παραμύθι υπάρχει. Η International Herald Triune σήμερα το πρωί λέει για βαθειά επιχειρηματική διαφθορα στο θέμα των ΑΠΕ και σε άλλο σημείο λέει ότι το να ισχυριστεί κάποιος ,ότι από το CO2 προβλέπει το μέλλον του πλανήτη είναι σύγχρονη αστρολογία (βέβαια πολλοί στην Ελλάδα και την Τήνο πιστεύον σε αστρολογίες και τέτοια...)

Δεν έχω στοιχεία για την Ελλάδα, για εσέν απου ρωτάς. Πετάξου μέχρι την Χώρα ή το Φάλιρο ή την Παροικιά και ρώτα κάποιους ιδιοκτήτες παραθαλάσσιων αν ενδιαφέρονται να πουλήσουν φτηνά επειδή ανεβαίνει η θάλασσα. Θα γελάσουν. (ή μπορεί να κανεις μπίζνα)

Η κλιματική αλλαγή στην Ελλάδα, εχει να κάνει με τις πυρκαγιές στα βουνά, την υπερβόσκηση την αλόγιστη διάνοιξη μαφιόζικων δρόμων, αυτά...

Σήμρα έσωσα τον Πλανήτη. Οδήγησα με 100 αντί με 140. Γλύτωσα 20-30% βενζίνη και αντίστοιχο CO2. Αν ενδιαφέρει

Ανώνυμος είπε...

http://www.nytimes.com/2009/12/14/world/europe/14wind.html?_r=1&ref=energy-environment

ποινική διώξη για διαφθορά,καταχρηση εξουσίας, καταπατήσεις, δωροληψίες σε τοπικές αυτοδιοικήσεις και αιολικούς αδειούχους Ισπανίας Κορσικής και Σικελίας. Θα χοντρύνει το παιχνίδι

Ανώνυμος είπε...

Βρε «κώλυμα» που έχουν οι άνθρωποι με την αιολική ενέργεια!!!
Ακούνε ανεμογεννήτριες και παθαίνουνε αμόκ.. Έχουνε ταμπού.
Νομίζουνε ότι τα πράγματα θα είναι πάντοτε όπως τώρα!!!!!!
Σε 40-50 χρόνια το φυσικό αέριο και το πετρέλαιο ΤΕΛΟΣ
Τι γίνεται μετά???
Γιατί τέτοιο μένος?
Τόσος Ιησουϊτισμός ?
Νομίζετε ότι μπροστά στο κοινό συμφέρον του μέλλοντος, θα σας λογαριάσει κανείς?
Εφευρίσκετε του κόσμου τις αηδίες για να υποστηρίξετε τα οικοπεδάκια σας, την βολή σας και αδιαφορείτε για το μέλλον!
Έχετε την ευλογία των ανέμων και του ήλιου και αποτελείτε το αποκούμπι της ενεργειακής επάρκειας της Χώρας.
Βάλτε το αυτό καλά στο μυαλό σας
Θα συνηθίσετε και στην θέα των εγκαταστάσεων των νέων μορφών ενέργειας.
Ανάγκα και Θεοί πείθονται!
Μην τρομοκρατείστε!!!

αμμοδύτης είπε...

Πως με ευχαριστείς ανώνυμε 12:01...

1. Είσαι ανορθογράφος; Εννοείς κόλλημα και όχι κώλυμα;

2. Είσαι ανενημέρωτος: Το πετρέλαιο ή το αέριο δεν θα τελειώσουν σε 40 ή 50 χρόνια. Όσοι είναι μεγαλύτεροι σε ηλικία, το άκουσαν αυτό το ποίημα και το 1973, και από ό,τι λες, νά το ξανά το ποίημα. Απλά αλλάζουν ρυθμοί, τιμές, τεχνολογία. Κάποτε θα τελειώσουν, αλλά κάποτε θα ξαναέχουμε δεινόσαυρους.

3. Μην μιλάς για Ιησουϊτες, είναι θρησκευτικό το θέμα. Όπως θρησκευτική είναι η αντίληψη περι ανθωπογενούς CO2, και ανθρωπογενούς θέρμανσης του πλανήτη. Στα θρησκευτικά και τα θαύματα, η συνομωταξία σου έχει διδακτορικό.

4. Μπερδεύεις το "κοινό συμφέρον" με την "θρησκεία" σου και την τσέπη σου, και ξανά σου θυμίζω ότι έχεις μάθει πως η θρησκεία και η τσέπη πάνε μαζί. Γράψε 2-3 παραγράφους, πώς ορίζεις το κοινό συμφέρον σε σχέση με τις Α/Γ, και υπόσχομαι να το κάνω κύρια ανάρτηση, με εικονογράφηση δικιά μου.

5. Λες κάτι για οικοπεδάκια. Γιατι δεν ζητάς το πόθεν έσχες των 20 επιφανών Τηνιακών της Χώρας να δεις για πάρτη σου τα οικοπεδάκια; (και δεν χρειάζεται να δεις πόθεν έσχες, το ξέρουν και οι αχθοφόροι και οι αλβανοί εργάτες).

6. Ο ήλιος είναι για να μεγαλώνουν τα φυτά, το ίδιο και το CO2. Οι ΑΠΕ είναι για να πάρεις (εσύ) κανένα κομματάκι ψωμί, φύλακας, θυρωρός, επιστάτης, τέτοια. Οι ακριβοί θα έρθουν απ' έξω). Οι ΑΠΕ είναι μια απάτη και τα λεφτά είναι αλλού -- εκτός αν έχεις εσύ κάποια αίτηση για άδεια.

Το "θα το συνηθίσετε" είναι σίγουρα αγνή δημοκρατική έκφραση υπέρ του δημοσίου κοινού και εθνικού συμφέροντος. Μπράβο και εις ανώτερα.

Ανώνυμος είπε...

Τα παλιά λεφτά στην Τήνο είναι από μαυραγορίτες της Κατοχής και ανθρώπους του Θεού. Τα οικόπεδα είναι καινούργια λεφτά.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 12.01 μοιάζεις για φασιστόμουτρο. Καλά κάνεις και δεν λές όνομα. Να σε χαίρονται. Αυτό που έγραψες είναι θαυμάσιο για να μοιραστεί στα χωριά. Ξέρεις και από κοινό συμφέρον! Βρε ΟΥΣΤ αλήτη!!

Ανώνυμος είπε...

καλά 10¨21 δεν παίζεσαι... έχουμε και νεοναζί στην Τήνο ή είσαι ΛΑΟΣ? Ξέχνα το το ΛΑΟΣ θα διαλυθεί. Φτιαξτου ρε αμμοδύτη μια ανάρτηση με εμβατήρια να ξεχαρμανιάσει.

Ανώνυμος είπε...

1.Aνορθόγραφος δεν είμαι, γιατί πραγματικά «κώλυμα» ήθελα να γράψω, κώλυμα έγραψα (από το κωλύω = παρεμβάλω εμπόδια).
Τα δικό σας «κόλλημα» Αμμοδύτη είναι πολύ…. μάγκικο και δεν δεν το φτάνω…....εγώ ο...άσημος πληβείος
2. Με την ταχεία ανάπτυξη και εκβιομηχάνιση των χωρών Κίνας και Ινδίας, πολύ φοβούμαι ότι τα 40-50 χρόνια είναι μια αισιόδοξη πρόβλεψη…
3. Όχι δεν παρεμβαίνω σε θρησκευτικού περιεχομένου θέματα, απλά μεταφορικής σημασίας ήτανε η αναφορά.
Η αυστηρή προσήλωση στην άρνηση ήθελα να καταδειχθεί και μόνο αυτή.
Σέβομαι τις θρησκευτικές πεποιθήσεις όλων των ανθρώπων όπου γης και δεν μου αρέσει να προκαλώ, αλλά και ούτε να προκαλούμαι..φυσικά
4. Μόνο σαν ενδιαφέρον ενός απλού ανθρώπου για την στενότητα των πηγών ενέργειας, θέλω να εκληφθεί η παρέμβαση μου. Κανένα απολύτως δικό μου άμεσο ή έμμεσο επαγγελματικό ενδιαφέρον
5. Το «οικοπεδάκι»παίζει ακόμη και στα απρόσιτα κατσάβραχα για τον νεοέλληνα, πόσο μάλλον για τις προνομιούχες Κυκλάδες, όπου σε μερικά χρόνια μπορεί να χρειαζόμαστε και ειδική κάρτα προτεραιότητας για να τις επισκεπτόμαστε λόγω του πλήθους των επισκεπτων.
6. Η μεγάλη ηλιοφάνεια και η ηλιακή ενέργεια είναι σκοπούμενη και ενταγμένη νομίζω στις (πως τις λέτε) ΑΠΕ
(Το "θα το συνηθίσετε" είναι σίγουρα αγνή δημοκρατική έκφραση υπέρ του δημοσίου κοινού και εθνικού συμφέροντος. Μπράβο και εις ανώτερα).
Σε ευρύτερα πανελλαδικά πλαίσια , ασφαλώς ναι.
Και γιατί όχι.
Η δημοκρατική διαδικασία όταν ακουμπάει το γενικότερο κοινωνικό συμφέρον, υπερακοντίζει το στενό τοπικιστικό όφελος. Έτσι η κάθε περιφέρεια ή περιοχή της Ελληνικής επικράτειας και δικαιοδοσίας, υπακούει στην Πανελλαδική δημοκρατική πλειοψηφία.
Είναι άλλωστε αυτό και Συνταγματική επιταγή με την ευρύτερη έννοια.
Βεβαίως θα το συνηθίσετε αφού ίσως μελλοντικά και η μορφή των κατασκευών, μπορεί και να είναι πιο εμφανίσιμες

αμμοδύτης είπε...

Ανώνυμοι που έχουν ανώνυμη άποψη για το τι είναι κοινό συμφέρον και τι εύρος έχει π.χ. σε σχέση με τοπικό ή προσωπικό (συνταγματικό) δικαίωμα, είναι, φίλε, στο όριο.

Το 90% των ελλήνων ταυτίζουν την περιουσία τους με τα οικοπεδάκια τους. Το 70% των εμπραγμάτων ασφαλειών σε τράπεζες είναι οικοπεδάκια. Προφανώς έχεις ανέβει σε ανώτερα υπαρξιακά επίπεδα.

Η ηλιακή ακτινοβολία έρχεται στην γή διάσπαρτη. Όσο προσπαθείς να την συγκεντρώσεις και να την μετατρέψεςι σε ενέργεια υψηλής ποιότητας ακριβαίνει, και είναι για το προβλεπόμενο μέλλον ασύμφορη. Πρώτο έτος φυσικής, αν ξέρεις από τέτοια.

Οι Α/Γ είναι άλλο αστειάκι. Ας σκάψουμε τα ελληνικα βουνά, ας καταστρέψουμε τον τουρισμό (έχεις δει τουρίστες να απολαμβάνουν την θέα;) για να πληρώνουμε ακριβότερο ρεύμα και περισσότερους φόρους.

Με δικά σου κεφάλαια και σε τρέχουσα τιμή ρεύματος (όχι επιδοτούμενη) βάλε παληκάρι μου όσες Α/Γ θές. Αααα... και σε δική σου έκταση, όχι σε κλεμμένη (απ' ευθείας, ή με φαύλα νυκτερινά Προεδρικά Διατάγματα, ξέρεις εσύ). Όσο πιο πολλές Α/Γ βάλεις, τόσο πιο γρηγορα θα φαλίρεις.

Η προηγούμενη δήλωσή σου φίλε μου, ήταν καταπληκτική, και θα κάνει τον γύρο της Τήνου, της Ελλάδας, και με λίγη τύχη θα ταξιδέψει και εκτός. Ο τίτλος: "Πως βλέπουν οι οπαδοί των ΑΠΕ την δουλίτσα τους".

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχει να κάνει φίλε αμμοδύτη, οπότε ότι και άν λές ή αναρτήσεις θα είναι παράταιρο και μη συμβατό κα.
Αν ήξερες τι δουλειά κάνω θα άλλαζες άρδην άποψη...και θα αναθεωρούσεςτο:
(Ο τίτλος: "Πως βλέπουν οι οπαδοί των ΑΠΕ την δουλίτσα τους").
Εκτός και αν αυτό είναι έμεση προτροπή να μη ξαναγράψω εδώ...

Ανώνυμος είπε...

To πετρέλαιο δεν τελειώνει ποτέ γιατί είναι αβιοτική και όχι οργανική η προέλευσή του.

αμμοδύτης είπε...

Δεν ξέρω για την αβιοτική προέλευση του πετρελαίου, ξέρω ότι το παραμύθι ότι "τελειώνει σε 30 χρόνια" το έχω ξανακούσει. Δεν ήταν παραμύθι, μαθηματικά μοντέλα ήταν. Βασικά υπάρχει πολύ πετρέλαιο σε shale, tar sands, και bitumen formations αλλά είναι ακριβό. Το καρβουνο είναι απλούστερο, φτηνότερο και όχι πιο βρώμικο, αλλά βλέπεις, οι ...πράσινοι ευαγγελιστές, που κάποτε ήταν ...κόκκινοι και τώρα μαύροι, αν κρίνω από τα πολιτικά τους. Χαχαχαχαχαχα.

Ανώνυμε, δεν έχω ιδέα τι δουλειά κάνεις, αν δεν ήθελα να γράφεις, θα έβαζα ...moderation. Μου αρέσουν τα επιχειρήματά σου.

Ανώνυμος είπε...

Στους κανόνες της σύγχρονης προπαγάνδας ο καλύτερος τρόπος για να πετύχεις οτιδήποτε, είναι να κουράσεις αυτόν, που θες να σε υποστηρίξει, έτσι ώστε όταν σε βλέπει ν αλλάζει δρόμο.

Αυτό πετυχαίνετε και σείς που μας έχετε ζαλίσει με τις εξειδικευμένες γνώσεις σας ή τις αντιγραφές των site.

Φτάνει γι αυτόν τον μήνα οι Α/Γ, τον άλλο πάλι .

αμμοδύτης είπε...

Ανώνυμε 5:31, αυτό το κουτάκι κάτω κάτω που λέει adfreestats ή best sites λέει ότι "λες ψέματα".

Στο δικό σου blog θα γράφεις ότι θες εσύ. Εδώ, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να μην μπαίνεις. Και το κουτάκι λέει άλλα.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα αναρωτιέμαι περισσότερο, μηπως είσαι μ αυτόν που παραπάνω γράφει για Ιησουίτες ; Ιεροεξεταστή.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ 5.31 ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΛΕΣ. ΝΑ ΠΑΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΕΡΑ