Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

Ψηφίζουμε Τήνο

Στην εκπομπή του ΣΚΑΪ “I LOVE GR” , το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου και ώρα 7 το απόγευμα, διαγωνίζεται η Τήνος.


Όσοι γνωρίζετε αυτήν την εκπομπή και την παρακολουθείτε θα ξέρετε ότι κάθε εβδομάδα διαγωνίζονται διάφορες περιοχές της Ελλάδας ως οι πιο δημοφιλείς προορισμοί. Όσοι θέλετε,μπορείτε να μπείτε στην ιστοσελίδα του ΣΚΑΪ μέχρι το Σάββατο, να εγγραφτείτε και να ψηφίσετε.

Με ειδοποιούν από το facebook, όπου η νεολαία κρατά καλά τα ηνία και δραστηριοποιείται δυναμικά, ότι σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα, η Τήνος είναι μπροστά σε σχέση με τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες περιοχές.


Έτσι , κάτι light για να ελαφρύνουμε το κλίμα. Μεταφορικά...

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

siga mhn trexoume na pshfisoume gia na kouvalisoume kai allous astyplhktoys...

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΕΛΑΦΡΥΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑ! ΚΑΛΟ!!

Ανώνυμος είπε...

ουφ, επιτέλους ανοιχτός ορίζοντας (και για την ώρα χωρίς περίεργα). Και η ΟυΒουΖού εκει κάτω αριστερά. Δεν αναρωτιέσαι αν τα έπιασε κανείς για να γίνει ΟυΒουΖού; Ή είναι σε «είδος» και «πόντους»;

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ να μην ψηφίσει κανείς.
Μας φτάνουν όσοι μας κουβαλήθηκαν, δεν θέλουμε άλλους.

Πρέπει να γίνει μιά οργανωμένη προσπάθεια, να ξαναγίνει η Τήνος γνωστή ως θρησκευτικό νησί, διότι μόνο έτσι θα γλυτώσουν τα χωριά μας και η ενδοχώρα.

Εμπρός Χωραίτες αναλάβατε Τάματα και Λαμπάδες.
Ιδού πεδίον δόξης και κονόμας λαμπρόν.

aerial είπε...

Τουρίστες πάντα εισέρεαν και θα εισρέουν στην Τήνο. Δεν περιμένουν την εκπομπή του ΣΚΑΪ για να "ξεχυθούν" και φέτος. Το θέμα είναι να υποστηρίζεις τον τόπο σου όπου προβάλλεται και περιμένουμε με αγωνία το ερχόμενο Σάββατο.

(Ώρες-ώρες νομίζω ότι βλέπω Muppet Show και ότι τα 2 συμπαθέστατα γεροντάκια καραδοκούν τη κάθε μας κίνηση απ'το θεωρείο..)


Ανώνυμε 7:19, ???

Ανώνυμος είπε...

συμφωνω!!να μην ψηφισουμε γιατι ηδη τα τριημερα και τον αυγουστο γινεται ενας πανικος!!!ολα τα ψωνια που εχουν βαρεθει την μυκονο ερχονται εδω.θελουμε τον τουρισμο αλλα τα καταφερνουμε μια χαρα και μονοι μας.στον ορμο ιστερνιων ειδικα πανε διαφοροι επωνυμοι με ελικοπτερο απο την αθηνα!!το ξερατε αυτο????

Ανώνυμος είπε...

ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ. ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.

αμμοδύτης είπε...

aerial, φαντάζεσαι το νησί μας με 300 ιστούς διπλάσιους από αυτούς της Αγίας Μαρίνας;

αν καταλάβω πως γίνεται θα ψηφίσω.

Ανώνυμος είπε...

Όταν η προβολή της Τήνου εξυπηρετεί την τσέπη του Αλαφούζου τότε κάτι δεν πάει καλά. Άντε χρεωθείτε και ψηφίστε για το τηλεοπτικό πανηγύρι.