Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2008

Στρομπαρίσματα (2)


Αυτά τα άσπρα στο βάθος, είναι κύματα, στην άσφαλτο. Μας συγχωρείτε, αλλά ο ανταποκριτής σας δίστασε να πλησιάσει... Τα νερά στο δρόμο είναι ...θάλασσα, και η αρμύρα του αέρα ανεβαίνει πάνω προς τα χωριά.

Το βράδυ περιμένουμε βροχή, αλλά με τέτοιο αέρα δύσκολα βρέχει.

4 σχόλια:

Underwater είπε...

Mπράβο αμμοδύτη. Τελικά το έκανες το αφιέρωμα στις ομορφιές της Χώρας... Αυτές είναι ίσως οι ωραιότερες φωτογραφίες του λιμανιού της Τήνου... η φύση να κατακλύζει τα έργα των (θα έγραφα κάτι εδώ αλλά θα με κόψει η λογοκρισία οπότε βάλτε εσείς ένα επίθετο) ανθρώπων.

Ανώνυμος είπε...

Βρε ufo των 7,36 στο στρομπάρισμα 1
ποιά μπορεί να είναι η διαφυγή των νερών απο την παραλία;
Μόνο η θάλασα.Με 9αρι στον γαρμπή το επίπεδο της θάλασας (με το συνεχή κυματισμό και το φούσκωμα) είναι πάνω απο την παραλία απο που να φύγουν τα νερά;
Α΄ξέχασα μπορούμε να έχουμε ανεμογενήτριες που να κινούν αντλίες να ανεβάζουν τα νερά στον Τσικνιά και να τα αφήνουμε να τρέχουν σε απότομη ρεματιά όπου θα έχουμε υδροηλεκτρικά και θα ξαναβγάζουμε ρεύμα. ufoκατάσταση δηλαδή, Μιας και για όλα φταίνε οι μελετητές που κάτι λίγα γνωρίζουν και κάτι λίγο σκέπτονται.

u.f.o. είπε...

(γερο) Παράξενε απ'ότι είδα χτες όπου υπήρχε φρεάτιο για τα νερά δούλευε μια χαρά (δεν ξέρω πως, εγώ ένα απλό ΟΥΦΟ είμαι). Στα σημεία που λίμναζαν ή δεν υπήρχε ή ήταν βουλωμένο (ήταν αδύνατον να δει κανείς) ή δεν έχουν γίνει σωστά οι ρύσεις του δρόμου.

Underwater είπε...

Mετά τα ufoέργα επέκτασης και προστασίας του λιμανιού μονο ένα ufoέργο αποχέτευσης μας σώζει. Παράξενε αν συμπεριλάβεις διανοίξεις δρόμων και ασφαλτοστρώσεις εκατέρωθεν των έργων είμαι σίγουρος πως η ιδέα σου θα αρέσει και στους Τοπικούς. Go for it!