Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2008

Σούρουπο


Σίγουρα υπάρχουν πιο σοβαρά πράγματα από τον ουρανό, λίγο πριν σκοτεινιάσει, αλλά χτες το θέαμα ήταν ωραίο, και, αν απόψε είναι καθαρός ο ουρανός, κατά τις 5 με 5:30, Νοτιοδυτικά προς Νότια, λίγο πάνω από τον ορίζοντα ο Δίας και η Αφροδίτη σας λένε ότι αυτό που μας κάνει τους ανθρώπους είναι η δυνατότητα να κοιτάμε πάνω και να αναρωτιόμαστε τι βλέπουμε.

6 σχόλια:

u.f.o. είπε...

Χτες έγραφες για ζώα, σήμερα για ανθρώπους... Τελικά ζώα είσαστε ή άνθρωποι βρε ερπετό? Αποφάσισε επιτέλους γιατί μπερδεύομαι κι εγώ το ΟΥΦΟ.
Και μην ξεχνάς περιμένω και μια ανάρτηση για μια άλλη ειδική κατηγορία που ονομάζεται 'άνθρωπος-ούφο' με την οποία δεν έχεις καταπιαστεί ακόμη (μόνο ο Μάκης μας καταλαβαίνει πλέον...).

zavodiniakia είπε...

Άπό εδώ που είμαι έχει κάτι σύννεφα νότια νοτιοδυτικά, αλλά αυτή την φορά θα περιμένω να δω.

Ανώνυμος είπε...

Για αστειότητες έκανε λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευ. Αντώναρος, κληθείς να σχολιάσει δημοσίευμα εφημερίδας περί χρηματισμού βουλευτών με στόχο την πτώση της κυβέρνησης. «Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι υπάρχει βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου, που θα μπορούσε να γίνει αντικείμενο τέτοιας διεργασίας», παρατήρησε ο κ. Αντώναρος.

ανοησίες, απλά θα έχει ακριβήνει η ταρίφα

zavodiniakia είπε...

Δίας και Αφροδίτη πάνω από την Σαλαμίνα!

αμμοδύτης είπε...

χαίρομαι που το μάθημα αστρονομίας έπιασε τόπο...


ufo, τι ανάρτηση περιμένεις ακριβώς;

Ανώνυμος είπε...

ε βρε φίδι και συ, τι ανάρτηση μπορεί να περιμένει ένα ufo...
διαστημόπλοια, αστροναύτες, ιπτάμενους δίσκους..τέτοια τι άλλο μπορεί να ενδιαφέρει ένα u.f.o!