Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2008

Πρόωρες εκλογές;


Δεν έχω ούτε τις πολιτικές γνώσεις, ούτε τις επαφές, για να έχω εγώ άποψη για τέτοιο θέμα... Σίγουρα, το νησί έχει πολλές ανησυχίες για διάφορα θέματα, και προφανώς παρακολουθούν τα δρώμενα, και τα αδιέξοδα και τα "νέα".

Δεν έχουμε ανεξάρτητη έρευνα από όλα τα χωριά, αλλά στον Αρνάδο υπάρχει τουλάχιστον ένας απογοητευμένος πολίτης.
Δεν είμαι υπέρ της αποχής ή της άρνησης. Όποτε και αν έχουμε εκλογές, ζητήστε να πάρετε απαντήσεις σε θέματα που σας καίνε. Ζητήστε απόψεις, μπροστά σε κόσμο, για να έχετε μάρτυρες. Ζητήστε το πρόγραμμα και πως σκοπεύει ο κάθε υποψήφιος να το υλοποιήσει. Μην δεχθείτε στείρα κριτική, ούτε να εντυπωσιαστείτε επειδή κάποιος σας χαιρέτησε. Διαμορφώστε ψύχραιμη άποψη. Αποφύγετε τις κομματικές ταμπέλες και τις ντουντούκες. Μην πιστέψετε κούφιες υποσχέσεις. Αν κάποιος σας τάξει λεφτά, ρωτήστε τον που θα τα βρει. Έξυπνοι άνθρωποι είστε...
Σκεπτόμενη Δημοκρατία.

4 σχόλια:

u.f.o. είπε...

Το ενδιαφέρον είναι οτι το σπρέυ είναι ΜΠΛΕ χρώματος... Δήμαρχεεεε! που έχεις το μυαλό σου? αχ αχ.... γρήγορα σβήσιμο το σύνθημα μην γίνουμε και ρεζίλι πανελλαδικά.

Ανώνυμος είπε...

περίσεψε από τα πατζουρια απέναντι

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι ο μοναδικός σπουδοτενεκές που γράφει πάνω τη λέξη "καλπη" . Το έχω δεί σε πολλούς ακόμα και γράφτηκε εκεί κοντά στις τελευταίες δημοοτικές εκλογές. Που σημαίνει οτι ο γράφων ή οι γράφοντες έχουν πολιτική συνείδηση αφού έκαναν κάτι οργανωμένα. Τώρα αν φορούσαν και κουκούλες δεν το ξέρω αλλα καλό είναι να αφουγκράζονται μερικοί αυτή τη "μαύρη αντίδραση" να μη φτάσουν να κλαίνε τίποτα βιτρίνες και εδώ. Ευτυχώς το μυαλό δεν πωλείται στα ράφια των σούπερ μάρκετ και πολλοί το κατέχουν απο γεννησιμιού τους.

u.f.o. είπε...

Κρίμα που δεν πωλείται...κι εγώ έτσι ΟΥΦΟ θα απομείνω? Τί να κάνω 'ανένταχτε' πες μου γιατί θα με πιάσει κατάθλιψη πάλι...