Τρίτη 10 Μαρτίου 2009

Γενεαλογικό δέντρο


Ανακαλύπτω ένα σωρό μυστικά με αυτήν την άσκηση… Ένα που υποψιαζόμουν, είναι ότι «τα πάντα ρει» και τα φωτογραφικά slides που είχα ως κόρην οφθαλμού, αλλοιώνονται και αυτά με τον χρόνο. Χμμ… Κάποιος προσπαθεί να μου πει κάτι.


Ο Πάνορμος είναι ξεχωριστό μέρος. Ποτέ μου δεν πήγα και να μην περάσω καλά, αν και για γαλακτομπούρεκο πάντα ανέβαινα στον Πύργο, και για κρασοκατανύξεις συνιστώ τον Μαρλά (ή μάλλον συνιστούσα τον Μαρλά, ο αρμόδιος έχει μετακομίσει στον …Πύργο)


Ήταν αρχές δεκαετίας του ’80 που είχα πετύχει μια μέρα με εκπληκτικά μπλε χρώματα...

Εν τω μεταξύ, έχω μπλέξει άσχημα με κάτι μεγάλα αρχεία MSword και με τις γεννήσεις, τους γάμους και τους θανάτους των τεσσάρων χωριών, θα καθυστερήσω να τα ανεβάσω, αλλά νομίζω κατάφερα το MSexcel με το γενεαλογικό δέντρο όσων οικογενειών ξέρω από τα Κελιά, από το 1800 μέχρι πρόσφατα. Θα το βρείτε εδώ.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εκπληκτική δουλειά. Συγχαρητήρια.

Ανώνυμος είπε...

Πόσο καιρό έφαγε αυτό το exel? Μέρες ή μήνες? Γιατί ωραίες οιο φωτογραφίες, αλλα το μισό χωριό πρέπει να είναι φακελωμένο

En' Tino είπε...

Well done my friend.
When I will come to our island I would like to meat each other....if there is no problem.

Ο φίλος από "Rochester"

Ανώνυμος είπε...

Και ο παπΑντώνης πρέπει να έκανε μήνες να πληκτρολογήσει τόσο πράγμα. Κρίμα που δεν έχει ασχοληθεί κανενας φοιτητής, θα ήταν ωραία διατριβή. Εγώ το είχα δει το δέντρο. Σε χαρτί ήταν πιο εύκολο να το καταλάβεις.

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν τους ξέρεις, δύσκολα βγάζεις άκρη, αλλά εντυπωσιακό παζλ!

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλή προσπάθεια.Σημαντικές πληροφορίες.Καλή συνέχεια!

Ανώνυμος είπε...

Για Αετοφωλιά και Καρκάδο δεν θα ανεβάσεις τις γεννήσεις ή το δέντρο ;