Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009

Το άγνωστο χωριό




Κάτι ανάλαφρο για την σημερινή Κυριακή, καθώς είναι δεδομένο για πολλούς ανθρώπους να χαλαρώνουν και να ηρεμούν την έβδομη ημέρα. Άλλοι ψυχαγωγούνται με τα ένθετα των κυριακάτικων εφημερίδων, άλλοι με το φραπεδάκι τους στις καφετέριες (το οποίο έχει αλλάξει σε ...chinno) και άλλοι σερφάροντας στο διαδίκτυο όπου στους τελευταίους-σε όποιους απο σας θα κάνετε κλικ στην οφιούσσα, αποφάσισα να θέσω ένα κουίζ.







Οι εποχές έχουν αλλάξει, οι ρυθμοί έχουν επιταχυνθεί και όλοι είμαστε στο τρέξιμο. Τώρα τι και πόσα θα προλάβουμε, αυτό είναι άλλη ιστορία. Άρα τρέχοντας κάποιος δεν μπορεί να κοιτάει και γύρω του,σωστά; Χρόνο δεν έχει να χαζεύει, ούτε να παρατηρεί. Επιβραδύνοντας λίγο τους ρυθμούς όμως, ξαφνικά ανακαλύπτουμε έναν άλλο κόσμο. Που υπάρχει, διαιωνίζεται, παραμένει και εμείς κινούμαστε σαν σβούρες δίπλα του.



Κι εδώ τίθεται το ερώτημα: Το συγκεκριμένο περιβάλλον ενός χωριού της Τήνου, που προβάλλεται μέσα από τις σημερινές φωτογραφίες , ποιό άραγε να είναι;


Μήπως το χωριό που επισκεφτήκατε κάποια στιγμή φέτος το καλοκαίρι; Ή μήπως ήταν πέρυσι; Ή ήσασταν καλεσμένοι κάποια στιγμή σε κάποια εκδήλωση και το γυρίσατε για λίγο; Ή μήπως δεν το έχετε επισκεφτεί καθόλου; Ή μήπως (ακόμα χειρότερα) το επισκέφτεστε συχνά, αλλά τώρα δεν το αναγνωρίζετε; Για κοιτάξτε καλύτερα λοιπόν!

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλημέρα, τι υπέροχα βροχερά πρωϊνά, βορεινός καιρός
if i could fly over this archipelagos,

@αλλενάκι

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα όντως υπέροχα πρωϊνά, αλλά και υπέροχες φωτογραφίες από την Κώμη!

Ανώνυμος είπε...

νομιζω οτι το χωριο ειναι στη Κωμη πισω απο τον ΑΓΙΟ ΓΙΑΝΝΗ

Ανώνυμος είπε...

http://press-gr.blogspot.com/2009/10/bloggers-pasokus-pasokus.html

Ανώνυμος είπε...

Μα έχει η Κώμη τέτοια σκαλιά; Η Καλλονή; Aerial μας βάζεις δύσκολα.

Ανώνυμος είπε...

ο σκαλάδος είναι

Ανώνυμος είπε...

χαχαχα σε αντιγράφει ο ΝΦΝ και δεν έχει και σχόλια να του το πεις! Κατα τα άλλα ασκ του γιουζ

Ανώνυμος είπε...

aerial:
Ανώνυμε 10:12 και ανώνυμε 1:25 είστε οι νικητές , ναι είναι η Κώμη!
Μπράβο σας

Φιλιά από την κατακεραυνωμένη Τήνο.
Χαμός γίνεται σήμερα!
Χρειάζεται προσοχή!

Ανώνυμος είπε...

ο ΝΦΝ είναι δύναμις

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα από την επίσης βροχερή Κύπρο. Βέβαια είναι 28η Οκτωβρίου και μιας και είναι αργία δράττομαι της ευκαιρίας να σας δώσω τα συγχαρητήτριά μου για την υπέροχη δουλειά που κάνετε. Αυτή είναι η Τήνος και μας αρέσει με όλα της τα κακά που είναι λιγότερα από τα τόσα της καλά. Keep going και θα τα λέμε.