Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Πού την πάτε τη δουλειά κύριε Παπανδρέου;;;

Αν δεν κάνουμε λάθος, κ. Παπανδρέου, σας εκλέξαμε με το σύνθημα «λεφτά υπάρχουν». Σας εκλέξαμε στη βάση ενός κυβερνητικού προγράμματος το οποίο μας παρουσιάσατε και το οποίο υποσχόταν αυξήσεις στους μισθούς και τις συντάξεις και γενικά ένα πρόγραμμα εντελώς αντίθετο από αυτό της εξαθλίωσης που εφαρμόζετε σήμερα. Τιμωρήσαμε και απομακρύναμε από την εξουσία την Νέα Δημοκρατία και τον κ. Καραμανλή και επιλέξαμε εσάς, προκειμένου να εφαρμόσετε αυτά που μας παρουσιάσατε...

Δεν δώσαμε ούτε σε σας, ούτε στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ εντολή να
υπογράψετε και να ψηφίζετε μνημόνια, ούτε να παραχωρήσετε τμήματα της εθνικής κυριαρχίας μας. Δεν σας δώσαμε καμία απολύτως εντολή να παραιτηθείτε από την ασυλία της δημόσιας περιουσίας. Δεν σας δώσαμε καμία απολύτως εντολή να εξαθλιώσετε μεγάλα τμήματα του ελληνικού λαού.

Με βάση τον αντιδημοκρατικό εκλογικό νόμο, που μετατρέπει την μειοψηφία σε πλειοψηφία, λάβατε το 43,9% όσων πήγαν και ψήφισαν στις 4-10-2009 και στην πραγματικότητα το 30% περίπου των ενηλίκων Ελλήνων πολιτών και με αυτό το, έτσι κι αλλιώς, μειοψηφικό λαϊκό ποσοστό, αποφασίζετε όλα αυτά, τα εντελώς μάλιστα αντίθετα, που αποφασίζετε σήμερα.

Κύριε Παπανδρέου, δεν είχατε και δεν έχετε πλέον καμία απολύτως λαϊκή νομιμοποίηση, να κάνετε όλα αυτά που κάνατε και κυρίως να προχωρήσετε σε αποφάσεις που θα δεσμεύσουν τη χώρα και το λαό για τα επόμενα χρόνια, πέραν της τυπικής χρονικής διάρκειας που έχει η εκλογή σας. Ακόμα και η αρχική ανοχή μας εξαντλείται. Το μνημόνιό σας απέτυχε και καμία απολύτως πρόθεση δεν έχουμε να σας επιτρέψουμε να συνεχίζετε τους πειραματισμούς.

Κύριε Παπανδρέου, αναρωτιόμαστε που πάτε;;
Είτε παραιτηθείτε τώρα και προκηρύξτε εκλογές για να αποφασίσουμε εμείς τι θα κάνουμε, είτε, εφόσον δεν θέλετε να απολέσετε την εξουσία, διενεργήστε δημοψήφισμα για να αποφασίσουμε εμείς ποιο μέλλον θα επιλέξουμε.

Νομίζουμε ότι γνωρίζουμε καλύτερα από εσάς τη ζωή μας.


http://citypress-gr.blogspot.com/2011/02/blog-post_7331.html

Ξέρω, θα πείτε ότι κάνω αντιπολίτευση, αλλά δεν είναι δυνατόν να έχεις άποψη ποιόν θέλεις για Δήμαρχο ή για Τοπικό Σύμβουλο, και να μην έχεις άποψη στο ότι πουλιέται η Χώρα, ή εκχωρείς εθνική κυριαρχία. Και επειδή υπάρχουν ανάμεσά σας καλόπιστοι που σκέφτονται τους μισθούς και τις συντάξεις, ας ερωτηθεί επιτέλους ο Λαός, εάν θέλει να εκχωρήσει εθνική κυριαρχία για το κοινωνικό κράτος. Είναι πολύ πιο σημαντικό από το εάν προτιμούμε Βασιλιά, ή Παπούλια, ή τι άποψη έχουμε για την βιοποικιλότητα!


Δεν ζητώ να παραιτηθεί, ή να κάνει εκλογές, ή να έρθει άλλος, ζητώ να ερωτηθεί ο κόσμος, αν πράγματι τα θέλει αυτά που γίνονται. Αν τα θέλει, πάω πάσο. Αλλά ποτέ κανείς δεν σας είπε ότι ψηφίσατε ό,τι ψηφίσατε, για να μας βάλουν σε εκκαθάριση υπάλληλοι από το Βέλγιο.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα κάνει δημοψήφισμα. Κανένας δεν θα κάνει δημοψήφισμα. Ολα αυτά είναι προαποφασιμένα και ο Γιωργάκης μόνο διαβάζει αυτά που του βάζουν μπροστά του με ελάχιστη δική του σάλτσα

Η ΝΔ δεν τραβάει ούτε με σφαίρες. Θα αλλάξουν τον Γιωργάκη μέσα στο Πασόκ και θα συεχίσουν