Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Καταστρέφουν την Εύβοια


Κάτι άσχετοι χωματόδρομοι στο νησί... Δήθεν αγροτικοί δρόμοι στο πουθένα, με λεφτά από αυτά που χρωστάει το Δημόσιο... Γιά τέτοια πράγματα είναι. Και να δείτε πόσο τουρισμό φέρνουν... Και πόσο ανεβάζουν την αξία της γης... Τρέχοντας θα έρχονται οι επενδυτές! "Μήπως έχετε τίποτα κοντά σε ανεμογεννήτριες; ΑΥΤΟ θέλω", θα σας λένε! Από την Σύρο θα έρχονται, και από την Μύκονο! (Όπου μπαίνουν, η Τήνος θα είναι για πέταμα). Και από οικολογική ενέργεια... Πολλή, ιδίως όταν δεν φυσάει. Και από οικονομία... Γιατί νομίζετε ανεβαίνει σιγά σιγά ο λoγαριασμός της ΔΕΗ; Πράσινη Ανάπτυξη!

25 σχόλια:

Παράξενος είπε...

Δεν γνωρίζω οικονομικά,αλλά νομίζω η επόμενη φούσκα μετά το χρηματιστήριο, θα είναι τα φωτοβολταικά για όλους τους μικροεπενδυτές, και η Α/Γ για <> μεγαλοεπενδυτές.

Ανώνυμος είπε...

Το κακό είναι ότι υπάρχει ακόμη κόσμος που χάφτει το παραμύθι της "καθαρης" ενέργειας. Αν είναι δυνατόν.

Ανώνυμος είπε...

Ματώνει η ψυχή μου να τα βλέπω. Πώς να βγάλουν λεφτά από τις βουνοκορφές; Κι όμως κάθε φορά που λένε ανάπτυξη εννοούν μόνον αυτο και τίποτα άλλο.

Ανώνυμος είπε...

Τι γίνεται με την διάνοιξή του δρόμου από Αγ. Νικήτα μέχρι Σκαλαδο. Μήπως θέλουν να περάσουν ανεμογεννήτριες? Θα αποζημιώσουν τους ιδιοκτήτες, η με τσαμπουκά θα τους κόψουν τα χωράφια και τσάμπα?
Ποιος θα ξανακτίσει τα ντουβάρια?
Χωρίς καμιά ειδοποίηση μπαίνουν στις ιδιοκτησίες για να φαρδύνουν τους δρόμους. Ούτε χούντα να είχαμε. Λένε μάλιστα ότι έχουν και πολλά λεφτά, να μην φοβόμαστε τάχα.
Και ο Παπανδρέου έλεγε τα ίδια.

Ντροπή τους.

Ανώνυμος είπε...

ΤΡΙΤΗ 1 ΜΑΡΤΗ 7.Μ.Μ. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ!
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΤΟΥΣ
ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥΣ!

m@sk@r@s είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

sigoura tha perasoun anemogenitries, panw se ntalikes epikathimenes kai tha tis pane stin γκαγκαρη dioti den eixe allo dromo prospelasimo gi'afto anoigoun ton dromo skalado-agio nikita

m@sk@r@s είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

τραγική φωτογραφία
@αλλενάκι

Ανώνυμος είπε...

kati tha kserei i kalloni pou psifise orfano gia arxi mathame oti ston panormo enas daskalos pire 10000 eyrw kai ston dimo tinoy toys pasaran metaxeirismeno lewforeio gia kainourgio??? kai isxiei oti piran kai miza 15000 eyrw gia na min to epistrepsoun pisw???? kai gt den to paradexontai oti piran metaxeirismeno paroti i adeia tou lewforiou einai tou 2005 kai stin tino to pirame 2010 eleos pws psifizoun tetoius anthrwpous

tiniakos pitsirikos είπε...

Πολιτικοποιημένοι κομπλεξικοί τηνιακοί.Μυαλά σαν εσάς μας έφτασαν στην κρίση που ζούμε τώρα και εσείς ok έχετε ζήσει την ζωούλα σας εμείς οι νέοι τι φταίμε?
για παρακαταθήκη μας αφήσατε καμένη γη αφού όμως προλάβατε και ζήσατε ζωή χαρισάμενη.Τώρα λοιπόν σας φταίνε οι ανεμογεννήτριες δεν κοιτάτε τα χάλια σας και τα χάλια της χώρας σας.Καλά καλά δεν τελιώσατε το σχολείο δεν γίνατε κάτι στην ζωή σας και έχετε και άποψη.Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και δεν βλάπτουν το περιβάλλον και εξοικονομούν χρήματα.Όλες οι Ευρωπαικές και ιδιαίτερα οι Μεσογειάκες χρησιμοποιούν ανανέωσιμες πηγές ενέργειας εδώ και μία δεκαετία όταν εσείς τις κατακρίνετε.Και για τους περισσότερους που δεν ξέρουν καν τι είναι ανανεώσιμες πηγές ενεργειας μιλάω για την αιολική -αέρας,άνεμος- και για την ηλιακή-.Αλλά έτσι ήσασταν πάντα και με τους πυλώνες τις ΔΕΗ τα ίδια δεν κάνετε πριν αρκετά χρόνια?Πάρτε τώρα να χετε διακοπές ρεύματος.

Ανώνυμος είπε...

Για Τηνιακός πιτσιρίκος λίγο δύσκολο... ή ο Θεός είσαι που σπάει πλάκα, ή εγκάθετος με διδακτορικό από Πάγκαλο/Πρετεντέρη ή ο βασιλιάς καρνάβαλος...


ΥΓ: Σ' ευχαριστούμε για τα φώτα σου, άσε μας να χαρείς στις διακοπές μας (ρεύματος και εγκεφάλου), και άντε να... καείς!

αμμοδύτης είπε...

Τηνιακέ Πιστσιρίκο έχεις τελειώσει σχολείο; Αν ναι, πες μου ποιό και θα κάνουμε διάλογο.

Ειδεμή πίσω στην τρύπα σου.

tiniakos pitsirikos είπε...

Ναι είμαι απόφοιτος μεγάλου ιδιωτικού σχολειού της Αθήνας και ψηφίζω Τήνο είμαι 20 και τώρα τι αυτό με κάνει σοβαρό άνθρωπο.Αν κάποιος 2 χρόνια μικρότερος δεν μπορεί να έχει άποψη τότε μιλάμε για νοοτροπία ενός αιώνα πριν.

αμμοδύτης είπε...

Μπράβο...

Πες μου λοιπόν, σε πιοό σχολείο έμαθες ότι:

1) Υφίσταται Κλιματική αλλαγή;
2) Πάει στο ζεστό ή στο κρύο;
3) Είναι ανθρωπογενής;
4) Βάζοντας αιολικά θα κάνεις κάτι
5) Ότι αξίζει τα λεφτά (όταν τα αιολικά παράγουν ρεύμα για 20-25% του χρόνου κατά μέσο όρο, τον υπόλοιπο αυξομειώνεις λιγνίτη, ή εάν έχει πολλάααα λεφτά καις αέριο

1000 αιολικά μεγαβάτ είναι 2-3 φορές πιο ακριβά από 1000 μεγαβάτ από κάρβουνο (να τα εγκαταστήσεις)

ΤΟ ρεύμα από 1000 αιολικά (όταν το έχεις, αν το έχεις) κοστίζει 2-3 φορές (200-300%) πάνω από το συμβατικό. Αλλά φοβάσαι το CO2... σε ποιό σχολείο στο είπαν; Στον ΣΚΑΪ ή σε σχολή για λουκούμια;

Κι αν φοβάσαι το CO2, σου είπαν στο σχολείο ότι ένα πυρηνικό 1000 μεγαβάτ είναι φτηνότεριο σαν επένδυση από 1000 αιολικά μεγαβάτ; Και ότι το πυρηνικό ρεύμα το έχεις 95%-99% του χρόνου σε σχέση με το αιολικό που είναι 20-25%; Και ότι το πυρηνικό ρεύμα είναι φτηνότερο από το αιολικό στο είπαν;

Aααα... φοβάσαι τα πυρηνικά... Δεν πειράζει, θα βάλει η Βουλγαρία και η Τουρκία και θα παίρνουμε από εκεί.

Η Ολλανδία ΕΚΟΨΕ τα αιολικά και γίνεται πυρηνική. Η Γαλλία ΕΙΝΑΙ πυρηνική. ΟΙ Σκανδιναβικές χώρες επίσης. Και η Πολωνία το αποφάσισε νομίζω.

Αντε λοιπόν δες τηλεόραση και άσε τις χαζομάρες

Ανώνυμος είπε...

Στην Αγγλία τους ξέσκισαν τους Αιολικούς. Στην Γαλλία τους φωοτβολταϊκούς. ΤΡΩΚΤΙΚΑ

tiniakos pitsirikos είπε...

Και αυτά εσύ που τα ξέρεις έχεις πάει παντού ή κάθεσαι και πιστεύεις ότι διαβάζεις στο net

Ανώνυμος είπε...

Βρε αγράμματε που το είδες το νετ? Χρειάζεται νετ για να ξέρεις αριθμητική και να βλέπεις τον λογαριασμό σου? Διαβάζουμε εσένα και βλέπουμε το μέγεθος της ανθρώπινης σοφίας. Αντε γλύψε τίποτα να πάρεις πουρμπουάρ.

Ανώνυμος είπε...

Κάτι τηνιακοί πιτσιρίκοι βλέπουν οράματα την νύχτα μπας και τσακώσουν κάνενα χωματουργικό.

tiniakos pitsirikos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

milhse o epwnymos thniakos pitsirikos... to pitsirikos einai to "mikro" e???? ;)

Ανώνυμος είπε...

eimai o idios me ton apo panw...
H hmimatheia to megalo provlhma toy NEOELLHNA"

αμμοδύτης είπε...

Thniake pitsiriko που είδες ότι θέλω πυρηνικό;

Σου είπα τι έκαναν οι μεν ή η δε, και ποιοί γυρίζουν στα πυρηνικά. Τα πυρηνικά είναι φτηνότερα από τα αιολικά, τι να κάνουμε, είναι. Το κάρβουνο ή ο λιγνίτης ΠΟΛΥ ΦΤΗΝΟΤΕΡΟΣ και από τα δύο. Διαλέγεις.

Όσο για το ύφος σου... Εχεις ξαναγράψει εδώ, ξέρουν όλοι ποιός είσαι και τι διαμάντι είσαι.

Όταν βρίζεις θα διαγράφεσαι.

αμμοδύτης είπε...

και ό,τι έχεις πει εδώ είναι λάθος, ψέμα και ανυπόστατο... Οι ΑΠΕ εξοικονομούν χρήματα! Χα-χα-χα. Για δες τον λογαριασμό της ΔΕΗ. δές πόσο % είναι το τέλος υπέρ ΑΠΕ και ακόμα τώρα αρχίζουν. 60% πάνω θα πάει το ρεύμα.

Τα προηγούμενα μαργαριτάρια σου τα αφήνω για να σε βλέπουμε και να χαιρόμαστε οι υπόλοιποι.

Ανώνυμος είπε...

Δείξε μας κανένα λουλούδι. Άνοιξη είναι, εδώ μύρισε ο τόπος βιολέτες και ζουμπούλια.