Πέμπτη 22 Μαΐου 2008

Εκτός Σχεδίου (002)

Θα το κάνω προσωπικό: Το απευθύνω στο Δήμαρχο (που ξέρω ότι ήδη έχει ρωτήσει το ίδιο πράμα) και στον «παράξενο». Οι νομικοί σας και οι μηχανικοί σας δίνουν ασαφείς απαντήσεις. Να προσλάβετε άλλους. Ναι μεν, ίσως αλλά, δεν κατάλαβες καλά, όχι αν είναι Τρίτη. Διαισθάνομαι κοροϊδία (όχι εκ μέρους του «παράξενου» ή του Δήμαρχου, από άλλες πλευρές). Εχω μάθει να παίρνω σαφείς απαντήσεις σε σαφή ερωτήματα, ή να αναθέτω σε πιο έξυπνους να τα ψάχνουν αν εγώ δεν καταλαβαίνω.

Τι έχουμε εδώ; πυρηνική φυσική; Θα καταλάβαινα. Πολύπλοκο νομικό κείμενο; επίσης. Ενα φαύλο, τσαπατσούλικο ΠΔ έχουμε, γι αυτό δεν καταλαβάινω.

Να το ερώτημα: Η φωτό δείχνει κτίσμα που ο ιδιοκτήτης νόμιμα μπορεί να δηλώσει (αν δεν το έχει ήδη κάνει) ως αυτό που θα καταγράψει ο τοπογράφος, δηλαδή κτίσμα, με δύο δωμάτια, τζάκι, κρεβάτι και πέτρινο τραπέζι. Είναι σε ΖΟΕ, ΜΟΕ τρίχες σταλινικές, τάδε. Είναι νόμιμα δηλωμένο και φορολογημένο τώρα ή μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη, σαν σπίτι.

Ποιός μηχανικός, πολεοδόμος, αστυνομικός, παράξενος, Δήμαρχος, Πρωθυπουργός ή Δικαστής τολμά να πει ότι δεν είναι;

Δεν αστειέυομαι, θα μαζέψω 1.000 τέτοια και δεν θα σταματήσω αν δεν πάρω απλή απάντηση στα ελληνικά.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λογικό είναι να θυμώνεις όφι όταν ανακαλύπτεις το Ελληνικό Κράτος. Αυτό που αναγνωρίζει σαν γκρίζα ζώνη τον Αγιο Ευστράτιο, αυτό που ξεπουλάει τα πάντα για λιγη ιδοτέλεια λίγων πολιτικών.

Εδώ είναι πιο απλά. Ο μηχανικός του Δήμου είναι αυτός που έκανε το μαγείρεμα. Τι περιμένεις; να σου πει την συνταγή;

Ανώνυμος είπε...

Φίλε αμδύτη, με έβαλες ,με αυτά που γράφεις να κατεβάσω χάρτες ,αεροφωτογραφίες,Εφημερίδες Κυβερνήσεως,πάνω που το έιχα εγκαταλείψει το θέμα.Από ότι βλέπω δεν θίγεσται ιδιαίτερα για τους αρχαιολογικούς χώρους σωστά τα βλέπω την βιομηχανική ζώνη δεν την διάβασα πουθενά μήπως έχουμε κάνει λάθος

αμμοδύτης είπε...

Τι να θυμώσω... Ακου: οι οικολόγοι προτιμούν το καθεστώς βιομηχανικής ζώνης επειδή αλλιώς θα χτιστεί η περιοχή.

Ανρθωποι, μη κάτοικοι της περιοχής, έχουν άποψη για ξένες ιδιοκτησίες. George Orwell: μερικοί άνθρωποι είναι πιο ίσοι από τους άλλους.

Αστον τον μηχανικό του Δήμου. Πες άλλαξαν οι συνθήκες, ή άλλα ζήτησαν και άλλα τους έκαναν.

Η λύση μπορεί τελικά να είναι πολιτική.

αμμοδύτης είπε...

παράξενε, πρώτα να συννενοηθούμε με τα κατσίκια... Ο underwater έστειλε ένα κείμενο για διανομή και υπογραφή, συλλογή και επίδοση. Πως συντονιζόμαστε; Κόπιες, υπογραφές και συλλογή σε ένα μέρος πχ ενα γραφείο στην Χώρα, έχεις καμιά ιδέα;

Για τους αρχαιολογικούς χώρους στην ΒΖ έχω να σου πώ πολλά.

Ανώνυμος είπε...

Στο ''απο μηχανής Δ.Ο.Υ.'' σου γράφω οτι το πήρα και ξεκινάω αύριο φωτοτυπίες κλπ.

αμμοδύτης είπε...

OK, βαζω μια ανάρτηση για κατσίκια (για να ξάνάρθουμε στο θέμα) και μετά θα σου σχολιάσω περί αρχαιολογικών και ΟΥΒΖ