Τετάρτη 30 Απριλίου 2008

Security...

Μπορεί να κάνω λάθος, και να είμαι άδικα καχύποπτος, όπως όλα τα φίδια... Σύμπτωση; ή με είχες ρωτήσει, όταν κουβεντιάζαμε σε ένα γραφείο πριν χρόνια για ανεμογεννήτριες και φωτοβολταϊκά και είπες «έ κάτι πρέπει να κάνουμε για να ζούμε, δεν μπορεί να είναι όλο ενοικιαζόμενα...». Και λίγα χρόνια αργότερα, έκανες την δουλειά σου από το καινούργιο γραφείο, και εδήλωσες «τώρα έχουμε δουλειές να κάνουμε»... Το ίδιο λες στο site σου ή μου φάνηκε; (και φοβάμαι να ξαναμπώ να το διαβάσω προσεκτικά)... Μπορεί να κάνω λάθος...συμπτώσεις...

Καλό είναι να έχετε firewall όταν επισκέπτεστε οποιαδήποτε ιστοσελίδα. Θα διαγράφουμε οποιονδήποτε επισκέπτη παρουσιάζει υποψία security risk.

9 σχόλια:

αμμοδύτης είπε...

Η προειδοποίηση δεν είναι για σένα, αλλά για αυτούς που σκέφτονται να σε επισκεφτούν είτε απ'ευθείας στην σελίδα σου είτε μέσω του συνδέσμου που αφήνεις.

(1)Δυό ανεξάρτητα PC με διαφορετικά συστήματα ασφαλείας σε χαρακτηρίζουν "security risk". Το ένα λέει "possible hacking attempt". (2) Βγάζεις τυχαία links που παραπέμπουν σε μπούρδες και απρεπές περιεχόμενο.

Πιθανότητα «λάθους»; Θα σου πω σε 4-5 μέρες αν η σελίδα σου είναι ακόμα εκεί...Εάν έχει γίνει λάθος, εμείς συγγνώμη που σε σβήνουμε.

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Σε αυτή την άσκηση δεν είναι ένα άτομο μόνο του. Οι βιομήχανοι εμφανίζονται 5 χρόνια μετά το προεδρικό διάταγμα της ΒΖ (ή ΟΥΒΖ όπως είπε άλλος, καθόλου «ΟΥ»). Μήπως με την πενταετία παραγράφονται κάτι αδικήματα;

Να άλλο για να ψάξεις. Υπάρχει συμμετοχή σε βιομηχανική δραστηριότητα. Απόλυτα νόμιμα πράγματα. Η συμμετοχή είναι με μετρητά ή ...

Μητρώο ανωνύμων εταιριών; ΦΕΚ; Σύρος. Εχει λίγο ψάξιμο.

Ανώνυμος είπε...

ναι αλλα μη μπλέξεις σε ντόπιους καυγάδες. Αν ο Α δεν χωνεύει τον Β σε-σας ταϊζει πληροφορίες για να βγάλετε εσείς το φίδι απ'τη τρύπα (σχήμα λόγου το φίδι,φίδι ,εκτός αν γίνεις εσύ το φίδι στην τρύπα!)

αμμοδύτης είπε...

Με αφήνουν αδιάφορο οι «μπισνεσσμαν» τόσο της Τήνου όσο και της Ζιμπάμπουε. Φτάνει να μην μπαίνουν στην τσέπη μου, χωρίς την άδειά μου. Στην περίπτωση της ΟΥΒΖ υπάρχουν 500 που πιστεύουν ότι κάποιοι τους έχουν μπεί στη τσέπη. Το έχω πει απλά. Κάποιος χαρακτήρισε το αμπέλι του παππού μου «βιομηχανική ζώνη». Είναι άδικο και με προσβάλει (και με κλέβει)

venthesikymi είπε...

bravo, fygate apo tous agrous kai piasate to industry

Marese to "Zimbabwe" kai sas afierosa tragoudaki

Ανώνυμος είπε...

ποιητικές και οι δικές σου φωτογραφίες venthesikymi!

Ανώνυμος είπε...

me ta kakakia ti kanete?

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
αμμοδύτης είπε...

Με συγχωρείς ανώνυμε, δεν είναι προσωπικό το θέμα και δεν κρίνω σκόπιμο να κατηγορήσω κάποιον. Κρίνω σκόπιμο να υπάρχει διαφάνεια στη λήψη αποφάσεων και να μην προσπαθούν στο σκοτάδι οι λίγοι να ζημιώνουν τους πολλούς.